söndag, juli 9

Mode för osäkra???

Jag börjar bli gammal, för jag förstår inte vissa saker längre......

Häromdagen så var det en artikel i Expressen om man nu skall ha kallingar under sina ”små” badbrallor, dvs de sk surfarshortsen.......trodde först det var en sån där grej som tidningarna skriver om när det är stiltje....men icke.......på Manolo så bröt världens diskussion ut om hurivida det var rätt eller fel......

Kan någon förklara för mig varför man har kalsonger under sina badbyxor.......om det inte finns sk innerbyxor i dem så köper man väl dem inte?

Och dessutom om man nu har ett sånt stort behov av att hålla saker på plats, varför köper man inte ett par korta tighta?


Uppenbarligen enligt svenskt mode så är detta mkt fult, men är det snyggare med ngn som är 197, väger 38 kg och har 5 meter tyg runt sina knotiga knän, för av ngn anledning så är det mkt få som passar i surfershorts på stranden såvida de inte är väldigt muskulösa och har vader som trädstammar.....och dessutom hur snyggt är det att vara vit ifrån knäna och upp till korsryggen?

Trodde man åkte till stranden för att sola och bada, och då vill man väl sas få färg nästan överallt?

Så nu undrar jag lite diskret ifall damerna har trosor och behå under sina badräkter och bikinis? För det är väl samma sak?

8 kommentarer:

Mamselamsen sa...

Inga trosor överhuvudtaget idag! :-)

Batbut sa...

Om Du kör med de där bootsen tillsammans med surfarbadbrallor med inbyggda kalsonger så lär Du bli hot *s*

schmut sa...

du, det är inte helt ovanligt att tjejer har både det ena och det andra i sina bikinis. märks lättast på att de antingen inte badar eller har tuttar och rumpa som hänger och sladdrar som sand när de kommer upp...

Dilona sa...

Jag badar (mycket sällan tyvärr) i vanligt linne och trosor. Räknas det?

Rexxie sa...

Håller med fullständigt!

Fattar inte hur man ens kan komma på tanken att ha kallingar under badshortsen; måste vara hemskt blött och slafsigt när man kommer upp...

PS: Om man nu måste ha något för att hålla saker på plats så kanske det här är något:

http://internationaljock.com/safe-t-gard-white-swim-supporter,2510.html

maleandro sa...

Mamsen: Tänk på att jag är pryd "asgarv"

Battis: Det var det som var tanken....och massor med guldkedjor mot mitt håriga bröst

Schmut: Brukar inte studera damer så intensivt på badstranden, är fullt upptagen med mig själv...

Dilona: Helt ok utstyrsel....

Rexxie: Hur många kallingsidor besöker du??? ;-))

Rexxie sa...

Du skulle bara veta... :-)

Malin sa...

Under en baddräkt skulle det vara snyggt med BH för formens skull, men ofta har lite tantigare baddräkter redan byglar isatta. Av dessa anledningar (att det inte är snyggt med BH under mer än för formans skull och för att med man med redan isatta byglar ser ut som en tant) så HAR man inte baddräkt! Tacka vet jag bikini. Hmm... Man kanske skulle börja köra med stringtrosor under bikinitrosorna och sedan lägga i siliconinlägg i trekantsöverdelen? Hur snyggt skulle det vara? Inte alls:/ Nej, jag håller med dig; jag fattar inte heller poängen med att ha underkläder under badkläderna.