lördag, augusti 26

Soy un Zombie en un Congelador

Och nu har jag gett mig in i någonting igen som jag inte har en möjlighet att komma ur med äran i behåll.....jag skall delta i Cyberkockens mattävling......skall bli intressant att se om jag ens klarar av att hitta grytorna. Alla ingredienserna på listan den här gången är bestämda av Kardemumma, men varför i herrans namn ingen choklad? Choklad är ett måste oavsett vad man än lagar, i värsta fall så käkar man den medan man väntar på att maten skall bli klar ;-)

Så med andra ord har jag irrat omkring som en tok idag i diverse matbutiker med en lång lista på de mest underliga ting.....bla annat så ramlade jag in på Lidl där de hade en italiensk vecka....jag var helt fullastad när jag kom ut till bilen.....choklad, biscotti, kaffe, likör och en masssa annat gott, det enda jag inte fick tag i var limoncito som faktiskt var orsaken till att jag gick in.....Stackars Florre har burit som en galning....medans jag trippat några meter före och tjoat att allt varit divine and even more divine......inte en enda sak har varit gastly....tja det skulle vara värmen då, vi har ca 40 igen......btw idag höll jag nästan på att skrika ihjäl mig.....när jag dammsög så hittade jag en död kackerlacka som var nästan lika stor som min hand......uppenbarligen hade den förlorat gentemot Maruschka i en nattlig fajt......Har en känsla av att den där katten har ett hemligt liv på nätterna när vi andra sover......

Men jag har iaf en svag aning om vad jag skall laga...ett tag i ett desperat ögonblick på Carrefour så tänkte jag att jag tar och blandar allt till en stor sörja och bara lägger ut en bild.......men någonstans när jag hade huvudet nertryckt i ostdisken så bara ploppade den ena iden efter den andra upp så uppenbarligen är det dit jag skall bege mig nästa gång jag behöver uppslag till ngt....kan kanske vara kylan som får mig att återvända från zombielandet?

9 kommentarer:

Ilva sa...

det har ser jag fram emot!

Batbut sa...

Ser fram emot det med spänning! Kan Du även få Florito att blogga om hur det smakade så blir jag ännu gladare!

Humlan sa...

Det är säkert svalkan i kyldisken som gör att idésnurran får fart igen! Jag ser fram emot resultatet. Själv har jag försökt gnugga de där knölarna, men jag har inte kommit på något (denna gång heller...).

Er katt gör Nytta medan ni bara ligger och gonar er... därför kan hon vila på dagarna!

Anonym sa...

En katt bland hermelinerna i Cyberkocken!

Lääängtar efter resultatet *magen knorrar*

Sally sa...

Buy Phentermine and Valium online. Lowest Price. Phentermine - Valium

maleandro sa...

Ilva: Det låter inte spec förtroendingivande....du ska vara snäll....

Batbut: Skall tvinga Florito att skriva en recension av min kokkonst ;-)

Humlan: Får väl acceptera faktum att katten har ett hemligt liv....

Anne-Maj: och jag som trodde jag var katten i duvhuset :-)

Sally: Go to hell....I dont want your bloody spam anymore!!!

Mamselamsen sa...

Jomen... gör en sörja! Det kan aldrig bli värre än mina matbilder. :-)

londongirl sa...

Ja det här blir spännade! Nu har du ögonen på dig från alla håll. Vad ska vår Maleandro hitta på?
Skönt att ni har katt med tanke på vad hon hittar för typer på nätterna.

Viktoria Schiöler sa...

Oj, det här kan bli väldigt spännande!!!