söndag, oktober 29

Niko, The FashionModel

Vad gör ni där ute i cyberrymden???

Jag har legat vaken halva natten och mått tjuvtjockt.....för att sedan idag få ngt slags ryck....Eftersom jag inte behövt/orkat gå ut så har jag skippat allt vad dusch och kammat hår heter och bara rultat omkring i ett par joggingbrallor och en hood....däremot så har jag suttit och sytt halva dagen, dvs ändrat på kläderna som jag köpte till Niko förra veckan....det är inte så glamoröst när han kissar på sina tröjor eller jackor....så jag har varit tvungen att korta ner dem en smula.....Och nu har jag bestämt mig för att jag skall sy en päls åt honom.....precis som på bilden, fast svart.....dessutom har jag ngn luddig ide om att sy ngn julkostym åt honom i röd sammet med lite guldattiraljer på....
Oh, shit jag måste sy en nyårsoutfit åt honom också iom att vi skall fira nyår i en byhåla i år....måste ju ge de inavlade retarderade bönderna ngt att tala om när vi åkt hem igen, kanske en sån här i zebramönster???

4 kommentarer:

Ilva sa...

ja fast jag tror pa nagot glittrigt till nyarsafton! Har skall man dessutom ha ngt rott pa sig under som skall bringa tur pa det nya aret sa kanske ett litet rott strumpeband at honom?

Anonym sa...

Hals- och tassband i stass?

The Pale Green Woman sa...

Är det vildsvinet som har de här tjusiga kostymerna?

Rexxie sa...

Måste nog hålla med Ilva; på nyårsafton skall det vara glitter och glamour! (fast jag brukar sitta hemma och titta på TV).

Den bruna var riktigt snygg!