torsdag, november 9

Dior, Gucci, YSL, Loewe, DG

Sorry gott folk, men jag kan inte hjälpa det, jag tycker hela den här grejen som HM kör är så patetiskt......

Jag kan förstå begäret hos gemene man att kunna komma över ett märkesplagg till ett ganska humant pris....men saken är den att det är inte märket man får, utan HM:s smarta marknadsföring....att tro att man gör ett kap och faktiskt får ett ”äkta” plagg av Viktor och Rolf i garderoben är lite smånaiv.....För modeskaparna gör kläderna i billigare, dvs sämre material, sämre sömnad etc....så det enda man egentligen får är ett HM plagg med ett annat märke på....oftast så är tom designen sämre, inte lika väl genomarbetad osv som en riktig kollektion från designern ifråga.....Så det man betalar för är fortfarande en trasa från HM fast med högre prislapp.....

Och ja, jag är snobb.....jag föredrar att köpa den ”äkta” varan och också betala för den och veta att jag får ngt som inte sitter på var person.....MEN jag handlar lika gärna på HM, ska jag vara ärlig så handlar jag väldigt ofta där, just för att jag känner mig lite patriotisk när jag bor här nere och väljer att handla hos ett svenskt företag....men jag vet också vad det är jag får sas.....ngt som kanske inte är så bra gjort och modemässigt bara håller en säsong....men det är ok....eftersom det inte kostar så mkt.....
En katt är en katt är en katt......och att sätta en ny tillfällig etikett på HM:s saker är lite som att försöka intala sig att katten har blivit en mink......

Sedan måste jag säga att Richard Bergengren verkar vara ett populärt ämne att söka på för att sedan hamna hos mig.....alla sökningar de senaste dagarna har handlat om denne retarderade idiot.....må han brinna i helvetet ;-)

Och tillråga på allt så tycks mina misstankar vara bekräftade, jag är en mkt duktig bilförare.....trots avsaknad av körkort ;-)

Och varför i herrans namn är Brittans skilsmässa så intressant???


Och nu skola den lilla snobben uppsöka diskhon för att jobba lite :-))

5 kommentarer:

Rexxie sa...

Jag var till Stockholm idag, och såg smokingen i ett skyltfönster. Måste faktiskt påstå att den såg riktigt välskräddad ut.

Den hade till och med riktiga knapphål i ärmen, och det är INTE vanligt på kostymer/smokingar i den prisklassen (jag har faktiskt aldrig sett det)

(och ja, jag har läst DN's test där trenchcoaten fick underkänt)

Anonym sa...

Brittans var nyhet i Kathmandu Post...på sista sidan. Aha...

Mamselamsen sa...

Va´ska hon skilja sig?

Puh... jag orkar inte med henne längre.

A sa...

Lägg ner dina kommentarer om rickard skaffa något annat att göra dessutom så är du en sosse eller nyuppkomling som inte har en jävla ide om vad du snackar om. H & M behöver ju inte ha sämre kvalite för att vara billigare. dessutom är du patetisk som sitter och skriver om sånna här saker.

Maleandro sa...

A: Är det inte mer patetiskt att ta sig tid att skriva en kommentar till lilla sosse-mig ;-)