lördag, december 16

Bilen som blev en lådda

Efter min vanliga eftermiddagschat med världens trevligaste kvinna som uppmuntrade mig till att gå ut och köpa en brun skjorta jag sett så tog jag min käre man i hampan och gränslade Gloria, men först bestämde vi att vi skulle åka och titta efter en ny bil eftersom den gamla är helt kaputt ännu en gång och det är inte någon större ide att reparera den eftersom det skulle kosta över 20 000 kr...så vi åkte runt ett par timmar till olika bilhandlare och tittade, under vägen så stannade vi för att ta en liten tapa, i mitt fall så blev det ett glas ColaCao, bredvis stället så låg det en liten butik som jag givetvis var tvungen att stega in i och där hittade jag det här smyckeskrinet, som jag tänker använda som necessär när jag reser.

Uppenbarligen så gillade även Benjamin den lilla låddan och kravlade glatt i ;-)
Och som ni ser så har han växt ngt enormt, lådan är inte fullt så liten som den verkar med honom i, tvärtom.....ah, men jag måste berätta, han har börjat försöka skälla och han låter ursöt, som ett litet kväkande blir det som mest

Den sista bilden är av en bil som både Florre och jag gillade, den vi såg var dock inte röd, utan mörkt petrolblå, vilket är helt ok, mitt enda krav när det gäller den nya bilen är att den inte får vara vit, fråga mig inte varför men jag avskyr vita bilar











13 kommentarer:

Mamselamsen sa...

Vem avskyr inte vita bilar.... och silverfärgade!

Tack för julkortet! Så jätteglad belv jag. Tyvärr, som du kanske förstår hinner du inte att få något. Jobba... jobba.... jobba!

Ilva sa...

Jag rodnar ända ner på tårna! Tack du men det finns nog en del som skulle ha något att säga ang. det "smyckande" epitetet du gav mig!
Men Benji är ju hur söt som helst! Och en egen liten hundkorg har han fått...

The Pale Green Woman sa...

Infernaliskt snygg väska och inte blir den sämre av en liten valp i! :-) Lillen börjar verkligen se ut som en liten hund nu, inte det där korvliknande utseendet de har som nyfödda. Tänk att du är valpmamma, det är ju så coolt :-)

The Pale Green Woman sa...

Och Ilva ÄR väldigt trevlig :-)

Humlan sa...

Ilva förtjänar det, Absolut! Jag tycker att ni två kan pallra er "hemåt" på lite julshopping! Tänk att uppleva lite sn... regn, blåst och mörker! Och en trevlig, pratig, skrattig dag med oss här uppe i mörkret.

Men shoppingen verkar inte dum hos dig heller, den där väskan vill jag HA! Och en liten hjärteknipande valp är ju aldrig fel (om man inte vore allergiker...). Instämmer med PGW, han börjar se mer hundlik ut nu. Snart har ni fullt bus, i hus! ;-)

Anonym sa...

gud vad jag blir valpsugen. inte så mycket bilsugen dock, de luktar bu och blä.

tack för julkortet förresten! du var först ute i år. själv är jag usel på att skicka tyvärr...

Ilva sa...

VA??!! Alla fèr julkort utom jag!? Hmrmpf....så lagom trevlig just nu....

maleandro sa...

Mamsen: Det är lugnt...skickar ju inte kort för att jag skall ha ngt tillbaka

Ilva: Eftersom jag har en otadlig smak så får du nog lugnt finna dig i att fallet är så ;-)

PGW: Tror han har hamnat i tonåren, han skäller på mig :-))

Humlan: Skulle ha kommit innan jul, men det blir inte förrän i januari, så jag får köra rea istället :-)

Schmut: Du kan få vara hundvakt om du vill ;-)

Ilva: Misstänker att posten är densamma som här....sen....och dessutom har du glömt din dagliga dos av zen? ;-))

The Pale Green Woman sa...

Skäller på dig? nejdå, han bara ropar "mamma mamma kolla på mig!!!" :-)

londongirl sa...

Vilken tjuuuuusig väska!! Finns den i större storlek sen när han växer ur den? Ja, ja jag vet att du skrev nåt om att ha smycken i den men B måste väl ändå vara en liten juvel?! Pussa honom från mig!

asta sa...

Mera Benjaminbilder!

maleandro sa...

PGW: Tror snarare han försöker säga att jag ske ge sjutton i att pilla på honom så mkt, idag morrade han åt mig allt vad han orkade ;-)

LG: Tyckte också den var fin, men jag misstänker att den är B:s nuförtiden ;-) Självklart skall jag pussa honom från dig :-)

Asta: Men orkar ni mer bilder då? Är ju lite rädd att trötta ut er?

asta sa...

Nope - mera bilder. Han är ju jättesöt!