onsdag, januari 31

Potpurri

Det här får bli ett lite blandat inlägg om lite av varje....

Först så vill jag puffa för Ilvas matblogg som är med och tävlar i

Årets Matblogg....och givetvis skall vi se till att hon vinner eller hur? Så ta nu och rösta, även ni som aldrig syns eller hörs.....

Sedan kan jag berätta att jag satt och sydde om halva min garderob igår, och medan jag satt där och diggade Blondie på högsta volym så började jag så smått fundera på om jag skulle starta en modeblogg, inte för att vara taskig men hur roliga är de som finns? Visst Ellos, La Redoute, Lindex i all ära, men det är väl inte riktigt dem man förknippar med mode och stil, snarare kläder för att skyla kroppen med.....Och alla dessa fantasier om hur de skulle se ut ifall de hade råd med vissa saker.....pfft, svintrist!!!

Svenskar i allmänhet är väldigt modeorienterade men har förbannat dålig smak när det gäller att sätta på sig det de köpt, bara för att ngt är modernt så innebär det inte att man passar i det eller gör att man ser ut som Kate Moss, tvärtom!!!

Och framförallt så är ni fega!!! Herregud det snackas om personlig stil på varenda liten modeblogg men alla ser likadana ut, man ser inte ens skillnad på folk när de fotar sig i sina outfits från Överskottslagret eller var de nu köpt trasorna....kläder är ju till för att göra en snygg och framhäva det man har, inte få en att se ut som en förrymd clown från Cirkus Scott.

Nu är ju då frågan om jag skall göra om den här bloggen eller starta en ny?

4 kommentarer:

ilva sa...

Börja en till så att du har kvar den här för dina våldsamma funderingar! Och skamlös promotion av min blogg! Tack!

Rexxie sa...

Starta en ny!

The Pale Green Woman sa...

ja jag röstar nog också på dubbla bloggar. Din modeblogg kommer antagligen bli den enda modeblogg jag läser :-)

Mamselamsen sa...

Japp, dubbla bloggar måste det bli!