onsdag, mars 14

Dumma Män

Såna här resonemang gör mig alltid så provocerad så jag får lust att skaka om folk. Det är bara att konstatera att de flesta män är otroligt dumma i huvudet och jäkligt osäkra på sin lilla snopp.

Jag bara undrar hur en väska som företeelse kan anses vara feminin? Jag kan förstå design och färg men som hjälmedel för att bära runt olika saker man behöver.....

Då antar jag att även flyttlådor är feminina eftersom man måste stoppa ner saker i dem....den lilla verktygslådan....herregud det är ju faktiskt en form av väska....den lilla saken man stoppar ner laptopen i....kan det vara en väska....nej...det är nog ngt annat....

Uppriktigt sagt så tycker jag hela resonemanget är så sjukt....skulle man vara mindre man för att man råkar slänga en manbag över axeln.....och hur fult är inte ordet manbag? Det låter ju som pungpåse eller ngt......är det så farligt att kalla en väska för en väska?

Det här är en av anledningarna till att jag aldrig riktigt har gått igång på nordiska män, de är alldeles för flesiga.....de är så upptagna med att kolla av hur man skall vara som man så att de glömmer att vara män.....och har så mkt konstiga regler så man blir rädd....men jag tror tyvärr att det är ett resultat av den socialistiska hjärntvätt som pågått under så lång tid i Sverige....folk skall vara lika oavsett hur de än är och vilket kön de kan tänkas tillhöra.

Nu menar jag inte att män ska vara som grottneanderthalare men, lite mer jäklar anamma kanske hade gjort dem gott, detta gäller även kvinnor som är lika mesiga. Hur kul kan det vara att leva ett liv där man hela tiden styrs av vad grannen tycker om en.....herregud grannen säger att en man inte bär väska och frugan skall ha ett rosa förkläde.....that’s it liksom...och därför har inte män väskor.

Det lustiga i hela manbagsnacket är att som man ha en ryggsäck är helt ok.....men hallå det är väl för fan en väska med.....snacka om att ljuga för sig själva......

Det lustiga är att här nere där män skall vara så maskulina och håriga så har var och varannan man en liten väska.....och inte är de mindre män för det, de tom bär väskan åt sina flickvänner och fruar för det är det en man gör när han visar omtanke....men det har nog de svenska männen missat tror jag ;-))

4 kommentarer:

red sa...

ÅÅ du har så rätt. Min x-man vägrade att ens sitta bredvid och vakta min väska om jag gick på damernas och han kunde inte hålla väskan om jag skulle fixa något annat och behövde händerna fria.... jisses!
Det handlar helt klart om mäns osäkerhet att inte uppfattas som manliga dock verkar det som om den yngre generationen klarar det bättre.

Maleandro sa...

red: Jag undrar vad såna män anser vara manligt, buffeljakt, dra kvinnor i håret och ta sig en jäkel eller vad?

londongirl sa...

Min man kånkar ofta på min väska....jag måste ju ha händerna fria när jag ska shoppa! ;-)

red sa...

ja eller sitta i en bar hinka öl och hitta på historier som framställer dem i bra dager...