söndag, april 8

Acropolis Adieu

Har börjat roa mig med att snickra ihop en hemsida, eller rättare sagt det är den gamla smyckesidan jag gjort om till en hemsida, men problemet är att jag inte vet hur personlig jag skall vara, hade det bara gällt mig så hade jag brassat på för fullt, men till skillnad från bloggen där det endast handlar om mig till störst del så blir det även en del andra människor som omnämns, och genast så infinner sig dilemmat vad och hur mkt berättar man egentligen utan att lämna ut folk för mkt?

Sedan så vill jag ge en känga till Mamsen som skrev om Mireille häromdagen och fick mig att totalt snöa in på damen ifråga, stereon går varm på högsta volym, hade totalt glömt bort hur förtjust jag är i hennes röst....jaja, jag vet att det är smör, men det är bra smör ;-))

Vi hade besök i helgen av en gammal kompis till Florre, och det har varit lite jobbigt, Florre följde med honom hem igen till sin hemstad, så just nu är lilla jag ensam vilket faktiskt är lite skönt.

Jag funderar skarpt på ifall jag skall ansluta mig till ngn religion som förbjuder storhelger, finns det ngn sådan som är lagom käck så jag kan gå med?

2 kommentarer:

The Pale Green Woman sa...

Hav förtröstan! Bara jag hittar lokal till det ateistiska klostret så kan vi säkert utveckla det där med helgerna sedan. Kanelbullens dag kommer till exempel bli minst en vecka.

Mamselamsen sa...

Visst är hon underbaaaaar!