tisdag, april 10

Sexiga Stringtrosor

Igår satt jag och surfade runt på en del klädsidor, och ramlade in på en underklädessida, efter ett tag så började jag fundera på varför i herrans namn tjejer använder stringtrosor, sexigt? Kanske men det finns ju andra varianter som är lika sexiga i så fall.

För många många år sedan så var det lite småcool för bögar att köra med stringkallingar under jeansen för det påstods att brallorna skulle sitta bättre...och i min enfald så hängde jag på, och ngt mer obekvämt får man leta efter, så jag antar att det måste vara lika obekvämt för en tjejrumpa att ha en sytråd mellan skinkorna som det är för en kille? Och framför allt så kan jag inte låta bli att tänka på alla dem som inte sköter sin hygien ordentligt, en smula ofräscht ifall ngt skulle råka fastna...URK!!! så kan ngn av alla er damer där ute förklara varför string är att föredra framför ngt i spets och siden från t ex La Perla.

En annan tanke som susade förbi medan jag surfade runt var dessa urfula surf/badshorts för killar, jag menar de där som går ifrån knäna och upp till midjan, de är oftas mkt vida och fladdriga och får innehavarens ben att se ut som tandpetare, och hur kul kan det vara att vara kritvit från knäskålarna och upp till rumpan, inte snyggt enligt mig.

När jag åker till beachen så är det just för att bada och sola, och då vill jag ju att solen skall komma åt min bleka lekamen så mkt som möjligt. Annars kan man ju lika gärna stanna hemma? Och om det nu är så att surfshortsbärarna har komplex för sin penis så avslöjas ju lika mkt i shortsen som i vanliga badbyxor när de är blöta

Men vad vet väl jag.....och vad är en bal på slottet.......
Fula, vem vill bli sedd i såna här?


Lika fula...


Varför tänker jag på Miami och
pensionärer?


Lite mer i min smak,
dock inte färgen


Helt ok


Och som vanligt har Aussie
de snyggaste

2 kommentarer:

Mamselamsen sa...

Jag kan då inte förklara det där med string. Jag har haft ett par och det slutade med att jag gick och drog i snöret där bak, bara för att det inte skulle åka in.

Rexxie sa...

För att inte tala om vad korkat det är med det nya badmodet för gossar, nämligen att man skall ha kalsonger under badshortsen! Korkat, korkat, korkat!