tisdag, maj 1

Klockan Klämtar

Nu haver lilla gubben och jag talat, och tydligen har vi kommit fram till att det blir nog kyrkbröllop iaf, eller vad sjutton nu man skall kalla det???

Så nu gäller det att komma på hur jag skall lyckas organisera allt, det blir inte så märkvärdigt trots allt, men ngt mer än vad jag tänkt ifrån början.
Men vi är iaf överens om att det inte skall bli spec traditionellt, så inga kostymer eller brudklänningar eller vad sjutton man nu har på sig som bög???

Och ingen limo till och från kyrkan heller, jag kom med den galna idéen att vi skulle ta Gloria, min vespa och klä henne i blommor och hänga burkar och en skylt som det står nygifta på, och Florre tände på idéen så.....

Klädmässigt så blir det nog jeans, boots, vit skjorta och väst, kanske en kavaj ifall det inte är för varmt och en liten ros i näven.

Helst hade jag ju velat ha hundarna som brudmarskalkar men jag tror inte det skulle funka, har en känsla av att Benji skulle kissa mitt på golvet och Niko jaga allt som ev kunde tuggas på....

Så långt har jag kommit i funderandet, men om jag känner mig själv rätt så lär jag byta åsikt redan om en timme, så den som lever får se hur det blir.... ;-))

4 kommentarer:

The Pale Green Woman sa...

Det låter onekligen charmigt med vovvarna som marsalkar, men kanske lite ... oförutsägbart? :-)

Blir så glad att ni ska gifta er i kyrkan, jag har liksom fått för mig att det nog var det du helst ville ändå?

Maleandro sa...

PGW: Tror inte det skulle funka med vovvarna nej, men man kan ju drömma ;-)) När jag tänker efter så är det nog det jag velat? Och Tack!!!! :-))

londongirl sa...

Men hjälp vad glad jag blev nu!!! :-)

Så himla underbart...Åh Alex vad roligt! Fan jag blir tårögd bara jag läser det och kyrkan är ju jättefin och blommor på vespan och ....Men åh vad underbart!

Klart hundarna ska vara med! Det fixar säkert att hålla sig lugna en stund.
Gå nu och be Florre ge dig en stor kram från mig!

Maleandro sa...

LG: Tack, jag känner mig lite lätt tårögd också, och tack för kramen :-)))