torsdag, mars 27

Bojkotta Bodström!

Antingen så är Bodström dubbelmoralist så det skriker om det eller så har inte karln alla nötterna i påsen…

Att föreslå att man bojkottar delar av OS, dvs inledning och avslutning men däremot gärna är med och tar ”guldmedaljer” är höjden av cynism.

Men varför vara förvånad? Tidigare utspel av honom har väl visat att han kanske inte är den bäste för sin post.

Har man problem med Kinas politik så tror jag att det skulle bli mer effektivt ifall man lät bli att åka över huvud taget, eller ännu bättre, åka och protestera på plats!

För tyvärr så tror jag inte många lär lägga märke till att Sverige inte deltar i invigningen, vi är ju inte det största landet direkt.

Men som vanligt så skall Sverige ta en feg utväg, samtidigt som man tjänar på det… Cyniskt om ngt!

Hade jag varit Bodström så hade jag snarare åkt ned med truppen och lett en demonstration under inledningen där jag sa vad jag tyckte och tänkte om Kina och dess politik. Eller varför inte klä truppen i klassisk Tibet stil ifall man nu inte vill säga ngt utan bara markera.

Men det vore ju att ta ställning på allvar, jag förmodar att Sverige som vanligt har affärer med Kina och inte vill bränna sina skepp.

Vi är så pigga på att protestera!

Bla mot vapenförsäljning medan vi säljer dem för glatta livet… Så vi har blivit rätt duktiga på det där med att slicka röv på ett korrektt sätt…

Och apropå det vem i herrans namn vill ha en sådan här?

Inte sjutton skulle jag vilja sitta på dass samtidigt med Florito! Jag delar glatt mitt liv med honom men toalettbesöken vill jag nog ha ifred!

Det finns trevligare saker i ett förhållande än att veta hur någons mage fungerar i praktiken ;-)

2 kommentarer:

londongirl sa...

Ha, ha nä ingen sån toa för mig heller tack!

Mycket snack av politikerna är det om bojkotten men sen tror jag säkert att Reinfeldt och gänget sitter där på första parkett och glor på tävlingarna ändå. :-(

Maleandro sa...

LG: Jag tror du har helt rätt när det gäller de små raringarna politikerna :-(