onsdag, augusti 30

Ride the white horse


Som sagt, värmen får det att gå runt i huvudet på en.......jag behöver er hjälp med att ta reda på vad den där saken som sitter runt foten på stöveln heter.....efter allt läsande i div modemagasin så har jag förstått att det är ngt sånt man skall ha i år på sina mc-boots.....och jag känner inte riktigt för att köpa de på bilden från Gucci......och när jag ändå är i farten.....inatt innan jag somnade så fick jag för mig att jag skulle sy mig en väst i leopardpäls.....fejk givetvis.......Varför får jag plötsligt visionen av Östermalmstant på väg till stallet i huvudet? Hmmm, nåväl vad tycker ni?
Har liksom en bild av lite slitna jeans, mc-boots och en cool väst ovanpå jeansjackan eller skinnjackan.......Blir det för vulgo?

8 kommentarer:

Anonym sa...

SPORRAR!!!!! Jag har en kort och en lång härhemma... GÅ in i ridsportaffär och köp!

Rexxie sa...

I det här fallet verkar Gucci ha kapat av delar av sporren och behållt själva fästanordningen, vilket jag i och för sig kan förstå eftersom det lär vara jättejobbigt att gå med sporrarna på.

Om du skall ha sporrar så är nog den engelska modellen bäst; den är ganska kort och saknar det taggiga hjulet längst ut.

Här är ett bra exempel på en engelsk sporre:

http://shorl.com/dadraputulomu

På engelska: spurs (och den delen som går över ankeln med spännetdär du ungefär har ritat pilen heter spur strap)

Efter det här tämligen uttömmande svaret skall jag återgå till att lyssna på Meck-mixarna av Leo Sayer's Thunder in my heart...

Rexxie sa...

...och för att svara på frågan om det blir för vulgo, så tror jag att du kommer undan med det mesta, medans jag bara skulle se löjlig ut i samma klädsel :-)

Själv skulle jag skippa västen och bara köra med slitna jeans + jeansjacka + boots (utan sporrar), men det är ju som sagt mer beroende på att jag skulle känna mig obekväm med västen och sporrarna.

Nu lovar jag att jag inte skall störa mer ikväll utan jag återgår till Leo Sayer...

Batbut sa...

Leo Sayer? Rexxie, hur länge sedan var det inte man hörde honom? Nu blir jag lite sentimental, första kärleken och allt det där..

Alex, säger som Rexxie, om ngn kommer undan med det så är det väl Du *s*. Allt klär en skönhet (och inget missklär en ful) så go for it! Men skippa ridspö!

maleandro sa...

Anne-Maj: TACK!!! Du är en pärla :-)

Rexxie: Tack även till dig, du är också en pärla ;-)Hmmm, börjar ju fundera hur jag är eftersom jag tycks komma undan med det mesta, inkl dålig smak "garv"

Batbut: Ridspö har jag bara i sängkammaren ;-)

Rexxie sa...

Jaha, jag fick minsann en smiley efter pärla-konstaterandet! Hmmm, undrar vad det betyder....

Varken Batbut eller jag sade något om dålig smak! Det är snarare så att t.ex en leopardväst kräver sin (modiga) man för att bära upp den, och själv skulle jag inte våga. Började på ett långt inlägg på min blogg en gång om normalitet och jag är en typisk normalitets-junkie. Skulle helst vilja smälta in i tapeten om det gick!

Batbut: har aldrig (vad jag vet) hört Leo Sayer tidigare, och nu pratar vi inte om original-Leo utan gaydisco-varianten :-)

Rexxie sa...

Batbut:

Du kan gå in på

http://www.rexxmaster.se/leo2.mp3

och lyssna på en liten snutt av hur "Meck feat Leo Sayer - Thunder in my heart again (miami calling mix)" låter.

Batbut sa...

Aha Rexxie, ska genast kolla. Men kolla även in originalet för han var inte alls illa *S*