tisdag, augusti 29

RöstFiske

Så har jag då varit och hämtat mina provlinser och givetvis drattar jag omkull det första jag gör, dock inte i kanalen som jag skrev om innan, utan rätt ner i backen på stans tjusigaste gata.....jag hade inte ens lyckats klämma på solglasögonen förrän det bara sa schwipp så låg jag där som en liten kravlande mask.....Jag är inte säker, men jag tyckte jag såg en liten road min hos Florito innan han hjälpte mig......allt medan jag passade på att ge omgivningen en mkt snabb och intensiv kurs i ful svenska.....

Men sedan gick det lite bättre, framförallt när jag tryckt ner mina ascoola solbrillor i pilotmodell.....och jag kände att kontrollen var på min sida igen.....Drog iväg upp till Ben and Jerrys för att trycka i mig lite glass innan jag begav mig ut på jakt efter ett bälte, har fått för mig att jag skall ha ett lite cowboyinspirerat bälte med stort spänne, silverfärgat givetvis......tror ni jag hittade ngt, nej......till slut slet jag till mig ett nitbälte och ett par hängslen.....någon som misstänker att jag är en shopoholic???

Sedan var det dags att svepa gatan ner igen för att kontrollera ögonen igen efter en timmes användning.....det blev ngt förvirrat, optikern försöker förtvivlat prata engelska medan jag lika desperat försöker tala spanska.....så resultatet blir att Florre måste tolka åt oss båda då vi missförstår varandra totalt......

Och nu tänkte jag vara alldeles förfärligt pinsam och be att ni går in och röstar hos Kardemumma, och helst då på mig förstås ;-))

För övrigt så får vi en vovve imorgon, vi skall ta hand om den ett tag.....den heter Niko och är en pudel.....perfekt för en sån machokille som jag, eller hur ;-))

10 kommentarer:

The Pale Green Woman sa...

Du ska ta hand om en liten söt vovve ... ett tag? Exakt hur långt tag då? ;-)

Vad hände med vildsvinet förresten?

Mamselamsen sa...

Här finns ett sånt där gigantiskt amerikanskt "buckle" i silver med en stor örn på.

Ska höra om det är till salu. :-)

Rexxie sa...

Jag tror att en pudel passar dig perfekt!

För övrigt känner jag igen det där med att rafsa åt sig saker när man inte riktigt hittar exakt det man vill ha :-)

Anonym sa...

Undrar vem som får mest uppmärksamhet du eller pudeln?

Sen röstade jag på.. den som hade likadan tallrik hemma hos mig...*s*

maleandro sa...

Mamsen: Om du är allvarlig så blir jag jätteglad, låter precis som ett sådant jag är på jakt efter..

Rexxie: Jag-Pudel????

Anne-Maj: Hmmmm ;-)

londongirl sa...

Ska ni ha två hundar då? Nu har jag röstat....JAAAA det så klart! :)

Rexxie sa...

Japp, jag tror att en pudel blir den perfekta accesoaren!

Titta vad söta de är:

http://shorl.com/bygibruvofrybi
http://shorl.com/gimysostoneno

maleandro sa...

Londongirl: Nej, bara en.....tack :-)

Rexxie: De är söta, men jag föredrar hundar med klös i, som jag själv ;-)

karolina lassbo sa...

Du har skrivit i en annan blogg att jag är "dum som ett spån". Jag hoppas att du grundar dina åsikter på relevanta fakta och en stor personlighetsanalys, men vad jag vet så har vi aldrig ens träffats du och jag.

maleandro sa...

Karolina: Självklart grundar jag min åsikt på en mkt gedigen kunskap om människor....precis som du skulle jag tro? Om du nu tycker illa vara att jag skriver om dig i en annan blogg så kan jag skriva det här igen om du vill, jag tycker du är dum som ett spån....dessutom trodde jag faktiskt att du var alltför upptagen med din egen blogg för att lägga märke till vad andra skrev om dig...var det inte det du skrev ngn gång?