söndag, september 10

Bedragen Oskuld

Jag har funnit en ny blogg som jag är väldigt förtjust i, närabögenupplevelser heter den....iofs så ligger den hos Aftonbladet, men jag inser ju att alla kan ju inte vara lika perfekta som jag...eller ni ;-))

Det finns iofs ett inlägg som fick mig att reagera lite, kanske för att jag själv befunnit mig i situationen ifråga.....Killlen har skrivit om otrohet och att den tredje parten är utan ansvar i ett otrohetsdrama.....och jag vet inte riktigt om jag håller med, eller rättare sagt jag håller inte alls med.....kanske för att jag som sagt har befunnit mig i situationen, både som bedragen, bedragare och den tredje parten.....och jag anser att är man medveten om att mannen/kvinnan man är med redan har en partner så har man precis lika mkt ansvar som den som bedrar....för den som bedrar är ju inte direkt ensam i det hemliga förhållandet om man säger så....så att vara så bekväm, eller feg som jag tycker och försöka urskuldra sig genom att säga att det är den som bedrar som är den skyldige....

Vill man nu vara tillsammans med ngn som redan är i ett förhållande så får man nog också finna sig i att varje gång man ser sig i spegeln så ser man ngn som förstör en annan människas liv.....bara för att kunna njuta av några stulna ögonblick......

9 kommentarer:

Hexi sa...

Håller med dig jag! Så länge den tredje parten vet om att han/hon är en tredje part så är han/hon också medskyldig. (Det är ju en annan sak om den otrogna skitstöveln/stövlan för båda bakom ljuset)

Jag skulle aldrig kunna bli älskarinna. Jag skulle inte klara av att skada en annan människa så och en person som är otrogen är inte direkt en person jag själv skulle kunna lita på och vilja ha ett förhållande med.

Jag är moraltant och står för det! LOL

(Helt öppna förhållanden där ALLA inblandade parter tycker det är OK har jag dock inget emot så länge JAG slipper vara en iblandad part.)

londongirl sa...

Jag är ingen moraltant och vet att otrohet är en otroligt komplicerad sak för alla inblandade. Men visst har du rätt i att tredje part också måste ta sitt ansvar och se sig som skyldig.

Mamselamsen sa...

Helt klart. Visserligen har jag inte varit i någon av situationerna... men båda är "skyldiga"!

maleandro sa...

Hexi: Jag var mkt ung o trodde att det skulle bli vi, tills jag några månader senare insåg att även jag skulle bli bedragen....så jag sa adjöss.....

LG: Om man är medveten om vad som försegår så är man precis lika skyldig anser jag

Mamsen: Inget jag rekommenderar ;-)

Batbut sa...

Shit vilken svår frågeställning. Har inte varit otrogen i mitt nuvarande förhållande och det skulle aldrig falla mig in. Men frågan är svår.. otroligt svår... Så jag fegar ur och passar.

Rexxie sa...

Men var har du tagit vägen? Inget bredband än, eller har du tröttnat på oss?

Anonym sa...

Kommer du snart? Det börjar bli lite trist här...

londongirl sa...

Saaaaknar dig! Vad gör ni? Du kan väl åtminstone komma över och ta ett dopp hos mig! Kram.

Mamselamsen sa...

Var är du??????????

Saknar dig.