tisdag, januari 2

Släpp Fångarne Loss....

Finns det någon som vill ha två rabiata hundar och en katt som förmodligen är hög på ngt?

Lilla jag somnade vid 03.30 inatt och väcks av ett intensivt pipande vid 08.00, det är Benjamin som har vaknat och tycker att vi skall leka, plockar upp honom i sängen där han med sedvanlig energi agerar vampyr, dvs roar sig med att slita halspulsådrorna av mig....lite svårt att fortsätta halvsova med en liten best hängande i halsen, Niko ser sin chans och försöker ta Benjamins mat, Niko är satt på bantningskur då hans lungor och hjärta inte klarar av hans vikt, och ja det är mitt fel, jag har gött honom som kompensation för hans sjukdom. Så nu bantar han och låt oss säga så här, han hatar mig ur djupet av sitt hjärta och tar varje chans att sno den lilles mat om han kan.

Så där ligger jag i sängen med en hundvalp lite käckt hängande från halsen samtidigt som jag vrålar lite diskret att Niko skall ge sjutton i maten, till slut inser jag att de har ingått ngt slags förbund för att tvinga mig att gå upp, så jag lyckas leta reda på tofflorna som Benjamin gömt någonstans under sängen och stapplar ut i köket, när jag står där och försöker hitta alla grejor till espressobryggaren så inser jag att grannen står och stirrar på mig i fasa, jag råkar nämligen bara stå i mina stålmannenkallingar och ett linne, var det ngn som sa white trash ;-) Själv så står tanten i ngt slags plädaktig morgonrock som har klara drag av bilpläd över sig, och jag trevar mig ut för att sätta på mig morgonrocken, den röda med drakarna på som skrämmer postmännen ni vet ;-))

Då helt plötsligt biter Benjamin sig fast i morgonrocken och hänger där medan jag går ut i köket igen allt medan Niko vrålar av hunger och ilska förmodligen och hoppar upp och ner på mig, SAMTIDIGT som katten får spatt och börjar springa runt i gatlopp och hoppar från bänkar, soffor, bord mig, ja allt som har en liten höjd att kasta sig utifrån, nu när jag skriver det så inser jag ju att katten försökte ta livet av sig genom att kasta sig ut från ett stup, tur nog så är soffan inte så hög. Sedan vacklar jag omkring och försöker sätta på alla apparater, läs element och värmefläktar så att man åtminstonde kan sitta ner utan att rumpan fastnar....och nu sitter jag här med kaffe och hundarna har av ngn konstig anledning gått och lagt sig igen, katten har återgått till sin dvala i garderoben.....och allt är som det skall vara, fast ett ANTAL timmar för tidigt :-(

Jag misstänker skarpt att djuren igått en allians för att knäcka mig, eller möjligtvis psyka ut mig så att jag blir deras slav.

Godmorgon förresten ;-)

8 kommentarer:

The Pale Green Woman sa...

Oj, det var en brutal vardagsmorgon :-)

Min jycke som tagit sovmorgon nästan varje morgon under helgerna, bestämde sig idag för att vakna en timme före väckarklockan och kräva promenad. En timme är så fånigt liksom, då kan man ju inte somna om ordentligt när man kommer in. Men han är ju söt och stackarn står ju på vattendrivande, så vad gör man?
Nu gnölar han sorgset för att flocken är splittrad, mamma och hennes lille jycke har åkt hem.

Dags för mer kaffe ...

maleandro sa...

Är du säker på att din vovve inte är i maskopi med mina ;-)

Stackarn, han känner sig ensam, men mår han bättre nu? Det får nog bli lite mer kaffe här också tror jag :-)

Anonym sa...

Tack o lov att det inte var härhemma!

atiR sa...

Visst är livet ljuvligt med våra små fyrbenta älsklingar.
Ang inlägg längre ner,, så tittar jag hellre på filmsnuttar på dej, än denna där sessan!
Gott nytt År till dej och hela din familj!

londongirl sa...

Hjälp! Skrattar så jag får magknip! Otroligt är det att man kan älska dem så ändå de där små eller hur? ELLER HUR????? Nej inte sätta ut fler annonser under "Hund och katt bortskänkes" nu!

Mildamakter sa...

Jisses.... :o)

The Pale Green Woman sa...

Jyckarna har onekligen sina idéer! Nu har han gnölat klart, han har fattat att halva flocken har åkt, de var inte ute heller när han letade. Han är pigg och glad i alla fall, medicinen funkar som den ska. Lite flåsig när han varit ute, men då har han å andra sidan hållit rätt högt tempo en stund, det är inget fel på energin inte!

maleandro sa...

Anne-Maj: jag är van vid rätt mkt turbulens redan så lite mer gör inget ;-))

Atir: Jag är nog för blyg för att svepa fram o tillbaka så där ;-)

LG: Här bortannonseras inget.....jag är så kär i dem alla tre så du har ingen aning...

PGW: Vad skönt för honom, kan han inte få ett litet foto av sin flock o ha ovanför stället där han sover då? ;-))