torsdag, februari 8

Anna Nicole Smith

Stackars Anna, inte nog med att hon var lik Marilyn Monroe, hon gick samma tragiska öde tillmötes...
Uppdaterat


Har suttit och läst en del bloggar nu på morgonen som skriver om Anna Nicole Smith, lustigt att många måste göra sig lustiga över både henne och hennes död, visst hon kanske inte var ngn nobelpristagare i kemi, eller den mest talangfulla skådespelaren, men att sitta och skriva om hennes bröst och hur ambulansmännen förmodligen knådade dem lite extra och andra saker. Undrar om de skulle säga samma sak om Tsunamioffren, sin flickvän eller ngn annan?

Nej, jag var inget stort fan av henne, men jag tycker att man kan åtminstonde visa lite respekt inför en död människa, jag tror inte det hade varit så skoj att leva hennes eller någon annan känd människas liv....och framförallt så tror jag inte ngn av oss hade gjort det så mkt bättre.

Kanske jag är gammalmodig, jag vet inte, men jag tycker att folk blir bara mer och mer otrevliga och kallare och kallare i sitt förhållande till sina medmänniskor.....

Strindberg hade nog lite rätt iaf, det är synd om oss....

4 kommentarer:

Batbut sa...

Ay ay, here the man! Helt rätt, håller med Dig i 180.

schmut sa...

det är lite roligt om man tänker på hur svenska bloggare vill mötas med respekt, bugningar och honörer för att inte se sig som mobbade medans de själva kan spy galla över kändisar.

Asta sa...

Jag tycker definitivt vår värld börjar bli kallare och mer egoistisk.

londongirl sa...

Håller med dig till fullo! Avskyr såna där skriverier i både tidningar och bloggar.