tisdag, mars 20

Inavlat Skvaller

I förrgår fick jag äntligen tag i The Devil wears Prada, kunde aldrig se den på bio eftersom de dubbar allt till spanska, och hur kul är det att höra Meryl prata spanska?

Men jag måste erkänna att jag blev besviken, visst filmen var ”gala” med alla dessa tjusiga kläder och jäkla modellmänniskor, men speciellt trogen mot boken var den inte. Hade jag inte läst boken innan så hade jag förmodligen älskat filmen hysteriskt som bara en galaglamourbög kan göra, och varför i herrans namn Anne Hathaway? Meningen var väl att människan skulle vara ful och inte se ut som en ny Julia Roberts med annan hårfärg, iofs så är Julia ojämförbar, men ändå?

Det här tycker jag är så svinkul, visst bloggen kanske är superelak men gud vad jag njuter när jag läser....och det här gör det ju ännu roligare. För er som aldrig hängt med de ”rätta” så kan jag avslöja att det faktist oftast är de som ser snällast ut som är de jävligaste på alla sätt. Inte för alla pengar i världen skulle jag vilja återvända tillbaka till den världen, inte när man vet hur smutsigt det egentligen är, trots all tjusig yta

Igår var jag och tränade på gymmet, och för första gången i mitt gymliv så var jag inte extremt välmatchad och färgkoordinerad, jag såg ut som en mupp från fraggelberget nästintill, men nästa gång så.......

Äntligen så börjar funderingarna på när, var och hur runt bröllopet bli lite mer konkreta. Skall jag vara ärlig så visst skulle jag vilja ha ett supermegabröllop med alla tillbehör men det skulle aldrig funka i dagsläget av div orsaker så....Hade det inte varit för att jag är grymt sugen på presenterna så hade jag lagt ner allt o knutit hymens band i gympaskor och shorts, men nåt skall jag ha för all skit anser jag ;-)

Igår var jag dessutom en stor bitch på Florres jobb....Laura som skall flytta till Italien har fortfarande inte hört ngt av sin boss, och hon var allmänt hysterisk.....jag sa att hon skulle försöka hitta ett jobb här istället men som alltid så skall allt skjutas upp till mañana....sa att det är ett rätt dumt sätt att tänka....och då sa hon att så är det i den akademiska världen....och då såg jag min chans och berättade hur det var i Skandinavien och hur Florre hade blivit bemött i Sverige och skillnaderna mot Sevilla.....och talade också om hur mkt jag föraktade de lätt retarderade aporna som jobbar i labbet här och anser sig vara Einstein nästa....behöver jag säga att det var väldigt tyst i labbet under mitt lilla föredrag ;-)

Inte så snällt kanske, men med tanke på hur otrevliga de är mot både mig och Florre så kan de få höra hur korkade de är och att den Sevillanska gästfriheten suger rejält och att Andalucia är stället där alla är inavlade med varandra.

På lördag så skall vi på fest just för en av de inavlade som tar sin lilla examen som doktor..... ;-)

3 kommentarer:

Mamselamsen sa...

Jag älskar också den bloggen och förmodligen är det mesta sant också.

atiR sa...

*skrattar gott* jag köpte då boken BARA för skorna på omslaget! Passar egentligen bra i min hylla på Röda grejer!
Såg även filmen, men nej,, inte min smak på/av bra film!

Maleandro sa...

Atir: Boken är ok tycker jag, och omslaget läckert :-)

Mamsen: Det verkar som om den är nedlagd nu?