söndag, april 8

Sura Bakverk

Såna här saker får mig alltid att anse att folk är idioter, och i det här fallet är det inte Izza jag avser utan snarare de andra som exellerar i idioti.

Att som CM skriva att man inte förstår är för mig faktiskt en form av kritik, visst en sublim sådan som någon skrev, men ändock.

Och nej, jag är ingen Izza-anhängare, men jag tycks vara en av de få som inser att tjejen faktiskt gjort det till en grej att vara lite skruvad och uttrycka sig mindre grammatiskt korrekt, vilket de flesta av oss gör i våra bloggar, så att kritisera någons sätt hur den skriver är att sätta sig på höga hästar utan att ha täckning för det.

För jag tror att de flesta liksom jag har lagt sig till med en stil och ett uttryckssätt som är gångbart med de besökare man har och vill ha.

Så att använda argumentet att folk är ointelligenta pga deras bistande meningsuppbyggnad är att ramla i en rätt uppenbar fälla och visar att man är rätt dum själv.

Sedan argumentet av motståndarsidan att det endast handlar om avundsjuka är lika korkat.

I vanliga fall brukar jag vara en av de första att dissa de sk modebloggarna, men i det här fallet tycker jag nog att Izza är den som är coolast, och uppenbarligen har hon lyckats med att vara för provokativ för de stackars korrekta ”vi är bäst och kan mest bloggarna”

En lustig sak jag har lagt märke till är att ingen av dessa så ”smarta” bloggare någonsin tar upp ämnen som går utanför vad som förväntas av dem, utan hänger alltid på när de har kollat upp vart vinden blåser.3 kommentarer:

deep|ed sa...

Jasså. Okej då. Självklart. Vi är ju egentligen avundsjuka på IZZA, bloggmobbare och allt sånt. Precis. Jo.

Maleandro sa...

Deep: Du missade tydligen det jag skrev om att avundsjuka var ett lika dumt argument ;-)

schmut sa...

men alex, det handlade inte om hennes språk eller bilder, utan hennes inlägg? 'att våldtäkt är på modet alltså är det okej att använda.'

det var ju knappast någon ironi i hennes inlägg där eller i kommentarerna, utan det var ju varje vuxen kvinnas mardröm i skrift.
att man sedan inte kan ta kritiken utan viftar bort det med att man skämtar och är allmänt oseriös, det är bara pinsamt....i stil med att alla tjejer säger 'oh, vad tjock jag är' för att få höra motsatsen.