onsdag, september 26

Juveler och Parrika

Nu mer ligger jag inne med en rosa tvättmaskin ;-) jag fick för mig att färga ett par blekröda byxor, kan man säga så?

Ville att de skulle bli mer intensiva i färgen så jag hällde i ett antar påsar med rött, och rött blev det :-) Även tvättmaskinen tyvärr, men lite svinto skall nog råda bot på det.

Igår sprang jag hela stan runt för att hitta en anteckningsbok med vaxade pärmar, ni vet de där svarta gammalmodiga, inte en jävel visste vad jag talade om, ibland blir jag så trött.


Paprikan som klagar över Isabella känner sig tydligen mkt mobbad av oss här i bloggsfären, men varför klaga på bloggdrevet när det faktistk är en direkt reaktion på hennes behandlande av en annan medmänniska.

Hade hon tänkt efter lite istället för att bara vilja bli av med ngt som hon inte kunde argumentera emot så hade detta aldrig uppstått, hon hade helt enkelt kunnat fortsätta vara en inskränkt person utan några som helst mothugg.

Nu tänker jag vara lite elak, men en person som i varje jäkla inlägg och kommentar poängterar att hon minsann är journalist borde väl kunna stava och se var det felar grammatiskt i det hon skriver? Är det så som journalister skriver idag så är det ju inte konstigt att tidningarna ser ut som de gör ;-)

Jag blev så glad igår för La Mer, en god vän som tagit sin examen, Felicidades Guapita!

Jag satt även och skrev ihop ett inlägg till det spanska forumet där jag åkte på stryk förra veckan, i inlägget så förklarar jag att de får nog ta och stå ut, för jag tänker inte lämna byggnaden, tvärtom ingen skall tro att de kan sätta mig på plats med rasistiska tillmälen, då jäklar skall de få se ;-)

Och jag jobbar och jobbar med mina smycken så snart känner jag mig som en kristall själv, nu i helgen så skall vi förhoppningsvis fota min modelle och sedan skall det fixas och trixas innan tävlingen börjar.

Läste det här i tidningen idag och jag kan inte hjälpa det men jag blev alldeles sjuk av habegär....jag vet att det inte är poppis i Sverige men det är så pluttigt, och snart blir det kyligare här med, så det är nog dags att införskaffa lite nya kläder till mina små bäbisar.
Det har öppnat en liten butik på andra sidan kvarteret där jag bor och de har de mest gulliga och glamorösa kläder för vovvar.

Nu skall jag bege mig i kast med den jäkla tvättmaskinen och skrubba den vit igen....

Hasta Luego Amigos

1 kommentar:

schmut sa...

hon verkar verkligen gå in för martyrrollen...
stackars tjej som trodde att alla skulle väjja för henne för hennes ord var orden från en journalist och det är så mycket finare än orden från en fd prostituerad.

hennes människosyn är inte att leka med.