tisdag, september 25

No Paprika in leather

Igår så var jag iväg och skrev in mig i en skola, var egentligen där förra veckan men vände utanför då jag fick kalla kårar av området ifråga, jag vet att jag är en obotlig snobb, men vissa saker sitter hårt i.

Som det här med att man undviker vissa områden inte för att de är mindre bra utan för att de är farliga. Det är nog ngt som kommer att ta lång tid att vänja sig vid. Här nere så är det mkt sällsynt med att folk blir attackerade eller skadade på gatorna. Utan det är en rädsla jag tagit med ifrån Sverige.

Och som vanligt tänker jag skriva lite om Parikka, idag har hon lagt ut ett inlägg där hon beklagar sig över bloggdrevet och påstår som vanligt genom diverse insinuationer att Isabella ligger bakom allt.


Det är så smart med folk som totalt intelligensbefriar sina motståndare, det måste vara mkt skönt att aldrig behöva ta ställning till ifall man gjort ett misstag.

Sorry Paprika du är en mupp och tacksamt nog så vet jag att det finns folk som vidtagit åtgärder för att du inte skall kunna fortsätta bete dig såhär vidrigt.


Snacka om tillrättalagd bild

Och den här bruden är ju totalt lika intelligensbefriad i sitt yttrande, men det är ju iofs inte så konstigt då hon tillhör LO och de är ju inte direkt berömda för sin positiva attityd gentemot människor som inte gör som de säger, ingen har väl glömt den lilla salladsrestauranten i Göteborg där Sofia tvingades sälja.

Jag undrar lite vad det är för människor och hur de är privat när de uppvisar sådana här attityder offentligt? De kan ju inte vara spec trevliga att ha att göra med?

Maktfullkomlighet är alltid av ondo hur mkt de än försöker försvara och urskuldra sig. Man hotar inte folk till tystnad bara för att man inte kan argumenter för sin sak. Då kan vi lika gärna börja arkebusera människor som inte passar in på löpande band.

Är det ett sådant samhälle dessa människor vill ha?


Nu över till ngt trevligare, nämligen till mitt sista inköp, jag brukar ibland susa in på Yoxx och titta runt, igår så fann jag dessa jeans på rea och bara kastade mig över tangentbordet och beställde dem. Av ngn anledning så är jag helt såld på brunt. Det har alltid varit en av mina favoritfärger tillsammans med svart.
Tyvärr så tror jag inte att jag får kroppen på bilden, men man får nöja sig med det lilla :-)

Apropå svart, förra året så hade jag ett oerhört sug efter att köpa skinnbrallor, ibland så får jag bara såna där infall, oftast så brukar det bero på att jag som modeguru har känt av vindarna, och likaså var det tydligen den här gången. Skinnplagg är tydligen mkt modernt nu, så nu tänker jag återuppta jakten på de perfekta skinnbyxorna som ger mig en gudomlig häck, vilket jag självklart redan har ;-))


Hade varit perfekta utan snörning

Det jobbiga med att hitta de perfekta skinnbrallorna är att de exixterar inte, för mig så skall de se ut som de Jim Morrison hade, dvs tighta, låg midja men inte lika utsvängda ben.Och apropå shopping ni har väl inte missat Mamsens nya business! Skynda och fynda säger jag bara....

8 kommentarer:

Anonym sa...

Frågan kvarstår ju dock som du tydligen inte tog upp.Varför är man representant för de prostituerade och talar ut i radio och på ett seminarium i Göteborg om man vill leka hemlig spion som nu Isabella tydligen försökt sig på.

Varför tog inte Isabella varningsorden på allvar utan bara gasade på trots att hon blivit ombedd av Johanna att sluta skriva om henne så länge Isabella inte vågade stå upp för vad hon sa som person.

I slutändan så har tyvärr Isabella gjort mer skada än nytta då även jag har kontakter i denna ljuskygga värld där sex är till salu och omdömmet är ett helt annat än på nätet.

Eliza

deep.ed sa...

Eliza. Du diskuterar en annan fråga. Det som diskuteras i bloggosfären är om JPA har rätt att hota att outa en person.

Maleandro. Lägg inte ut någon adress eftersom det redan visat sig att Davander-kvinnan inte har med saken att göra.

Maleandro sa...

deep:ed:

Oki.

Maleandro sa...

Anonym: Isabella är inte det minsta hemlig för de journalister óch programledare hon har varit i kontakt med, däremot så har hon en skyddad id mot oss andra för att en del av oss inte tycker att hon är lika mkt värd som människa pga henne yrke.

Även jag känner folk som jobbar med sex och många av dem har precis samma åsikt som Isabella, jag tror att vill man inte se vissa saker så ser man dem inte, dvs passar det inte in i ens värld att det finns sk lyckliga horor så....

Dessutom så omtalade Isabella Johanna i förbigående i det hon skrev om, folk har rätt att göra det om debattörer oavsett ifall de är anonyma eller ej.

Eller anser du att jag skall hålla tyst också iom att jag är anonym för de flesta?

Nina Unesi sa...

Varför kan du inte hålla dig till sakfrågan? Varför måste du förolämpa dina motdebattörer? Jag slår vad om att det är du och många andra som drivit på bloggdrevet mot Altenstedt. Jag tycker inte att hon förtjänar det, och det skriver jag fastän jag inte känner henne. Kalla det empati om du vill. Det gör jag.

Anonym sa...

Personligen tycker jag att JPA fått en mildare behandling på nätet än hon förtjänar. Hon har visat extremt lite empati och medkänsla, hon hoppade på andra utan att fundera på deras känslor. Hon tar tagit en egen inställning att anonymiteten, är en styrka. Att vara anonym är en svaghet när man debatterar, det är en extra last som alltid hänger med en. Man får alltid extra frågan om man inte vågar stå för sina erfarenheter.

Jag vet hur olika bemött jag blir när jag anonymt diskuterar och när jag är öppen med visar vem jag är. Lär en tråd eller två på slashdot, titta på hur anonyma komentarer behandlas.

Maleandro sa...

Nina: Jag behandlar och beskriver Johanna så som hon behandlar andra, hon är maximalt fördomsfull och otrevlig, kallar folk för horor, hallickar och torskar. Tycker du det är bättre? Visst vet jag att jag förlöjligar henne, men jag tycker att en människa som hon måste få smaka på sin egen medicin för att förstå, hon är alldeles för självgod och uppblåst, och framförallt respektlös gentemot sina motdebattörer.

Studiomannen sa...

Jag tog nån slags mellanväg. Snacka om att JPA visade sitt rätta ansikte inne hos mig. Jag är förbannad som fan, men det håller på att rinna av...