onsdag, september 12

Möss och Domäner

Det regnar!!! Fattar ni vilken lycka det är för ngn som bor på ett ställe där solen skiner mer eller mindre 355 dagar om året.

För övrigt så kan jag berätta att jag har räddat, ev dödat en musunge idag....
Av ngn konstig anledning så händer allt i mitt liv när jag befinner mig på toaletten.
Idag så satt katten och stirrade intensivt på tvättkorgen, för en sekund så undrade jag ifall hon tyckte att det var ngt som jag borde fixa med tanke på att garderoberna är tomma, men efter ett tag så insåg jag att det förmodligen var en myra eller spindel som hon spanade efter. Med andra ord så brydde jag mig inte spec mkt förrän katten började bete sig som en utdöd sabeltandad tiger, helt plötsligt så ser jag ett litet musansikte bakom korgen och inser att katten har köttmiddag i tankarna. Resolut slängde jag ut katten och gjorde färdigt det jag höll på med, sedan stängde jag dörren och satte mig och väntade på Florre som var på väg hem för att åka bort.

När han kom så barrikaderade vi oss på toa med en låda och handduk för att rädda stackarn och upptäcker att det är en liten musbäbis....jag blev alldeles knäsvag och ville behålla den, men insåg att det skulle aldrig funka med den sabeltandade tigern som satt utanför toadörren och vrålade av surhet.

Så Florre tog den lille stackarn och bar ner på pation och sedan vet jag inte hur det gick, förhoppningsvis så överlever den.

Florre å sin sida är på väg till Malaga för att närvara vid en konferens, men han var inte vidare sugen på det pga att jag har åkt på en megainfektion i örat så jag är mer eller mindre stendöv, det enda som jag hör är ett bultande.

Var hos doktorn igår och fick antibiotika mot skiten, så förhoppningsvis skall det väl gå över, men ärligt talat så mår jag skit med feber och allt, vilket jag inte har talat om för Florre för då hade han stannat hemma. Tyckte att han kunde få lite semester ifrån sin lilla bitch. De skall tydligen bo på ett supernice hotell som ligger ett stenkast ifrån stranden.

Dessutom så har jag gått och blivit med domän, maleandro.com. Så nu gäller det bara att lista ut hur i helsicke jag bär mig åt för att få en snygg sajt. Teknik och jag är inte bra vänner!

Apråpå ingenting så var jag och köpte mig en ny jacka häromdagen när jag var ute och jagade pärlor och andra saker till smyckena, ramlade in på HM och hittade en bomberjacka i skinn som var superbillig, och med tanke på att jag alltid av ngn anlednig klär mig som en skinnskalle på vintern, dvs mc-boots, jeans och t-shirt så tyckte jag att det var ett bra köp trots att jag egentligen inte behövde den.Nästa vecka så skall jag skriva in mig på skolan för immigranter, och den här gången så skall jag fullfölja det om jag så skall spy. Florre sa att jag måste försöka se ut som en fattig immigrant eftersom det inte är populärt att ”rika svenskar” går där, för av ngn anledning så anser de att man skall betala för att lära sig språket när man kommer från Skandinavien.

Nu tänker jag gå och lägga mig i soffan och titta på Kalle Anka och anhang medan jag slurpar i mig glass.


Och ursäkta ifall dagens inlägg låter lätt IQ-befriat men jag mår skit!

2 kommentarer:

Rexxie sa...

Jag har en känsla av att du kommer att få svårt att se ut som en fattig immigrant....

Krya på dig! Öroninfektioner är inte kul!

Maleandro sa...

Rexxie: Jag får väl se ut som jag brukar göra på en söndagsmorgon ;-)

Tell me about it, allt låter som om jag befann mig 300 meter under vattenytan...urk