tisdag, september 11

Britney, USA, Bimbos

Nu måste jag för ett ögonblick leka rosa kändisblogg

Men jag blir så jäkla sur när jag läser vad folk skriver om Britney Spears och hennes katastrofala uppträdande under VMA.

Folk skriver att hon är blek, fet och totalt talanglös.

Jag skulle vilja se den jävel som kan gå upp på scen efter 4 års bortvaro, två ungar som ploppat ut, diverse jäkla drogproblem ocn nervsammanbrott!

Dessutom veta att ens karriär hänger på hur man beter sig under detta superviktiga uppträdande, visst fan krisar man, det skulle vem som helst gjort.
Eller hade alla dessa supernollor som glatt vräker ur sig att hon är fet och ful gjort det bättre, tror inte det va!!!

Om folk kunde sätta saker inom lite perspektiv och inse att det är inte bara att gå upp o ställa sig o mima, det ligger oerhört mkt jobb bakom ngt som ser enkelt ut på scen.

Visst Brittan är inte min favorit direkt, men man skall vara rättvis, den nya låten är grym på dansgolvet och tjejen ser super ut, hur många skulle klara av att bära upp en behå och hotpants utan att se ut som en cellulitfylld Svenssonbrud från Borås.

Skall jag vara ärlig så undrar jag lite ifall det här en smart grym marknadsföring av Britney och hennes team? För alla kritiker som sågar henne får mothugg av alla oss på golvet, förutom de hjärndöda brudar med anhang som totalt köper allt som skrivs i tidningarna. För genom att visa sig svag så får hon ju folk att ta parti för henne.

Sedan så tycker jag att den Madamen kan ta o gå lägga sig någonstans, vadå göra allt för att få bra pr.

Dessutom så undrar jag när alla dessa BIMBOBRUDAR skall lära sig att saker och ting som ser bra ut på film och i tidningar långt ifrån ser lika bra ut i VERKLIGA LIVET, inte undra på att de mår pest och pina och beklagar sig när de tror att sagor är på riktigt ;-))

Dessutom så är det idag den 11 september, så jag antar att USA är i full gång med att tycka synd om sig själva och totalt glömma alla SINA attacker på länder som inte gör som de vill....Dubbelmoral, nejdå, inte alls

1 kommentar:

Anonym sa...

haha, satt å kolla på lite bäverbilder på google å kom in på den här sidan å läste.. bra tänkt det där om britta!! fick mej allt en tankeställare. å det med 11 september va snillrikt, tänk om dom kunde vara lika snillrika där nere.. men vi ser hur bra vi har det här nere i "kalla ruskiga sverige" =)