måndag, september 17

Porrig modell med duva

Jag bara undrar när folk skall inse att modeller är ett speciellt släkte som inte har mkt gemensamt med normalviktiga människor, de är perfekta klädhängare!

Alla kvinnor som gnäller över att modellerna är för smala och att de borde använda normalviktiga kvinnor har nog inte riktigt kopplat att kläderna inte skulle se speciellt snygga ut på bild. De flesta människor har olika storlekar på över och underkropp medan de flesta modeller är perfekta rena storlekar både uppe och nere vilket gör att kläder hänger snyggt på dem.


Skulle modeskaparna göra kläder för ”normala” modeller som såg likadana ut som de som de smala modellerna har på sig så skulle storlekarna bli enorma då de flesta kvinnor har en tendens att bortse ifrån sina magar, rumpor och kärlekshandtag när de drar på sig likadana tighta toppar som de smala modellerna.

Jag tror inte ngn skulle tycka det vore sådär jättelockande att köpa ngt som man ser framhäver det mindre snygga hos en, modet just nu är väldigt kroppsfixerat och det är väl bara att acceptera att vissa människor är smala och snygga medan andra inte är fullt lika smala och snygga.

Men kanske jag ska börja kräva att alla som är snygga och kan sjunga måste maka på sig för mig, livet måste ju vara 100 procentigt rättvist eller hur ;-)Är det så här de nya modellerna skall se ut
för att göra gnälltanterna nöjda?

Och vem fan bryr sig om den här brudens ev porrfilm, förmodligen så har hon själv släppt ut den för att kunna beklaga sig lite.

Det man inte har i talang får man ha i silikonbrösten, men vad skall hon göra när hon blir 75 och brösten fortfarande kommer en halvmeter före henne runt hörnet, leva på sin gamla porrfilm ;-)


Det här är ju bara så sött så man kan smälla av, ibland blir man så varm i hjärtat

2 kommentarer:

Ilva sa...

men alex du vet ju varför det inte är hälsosamt att matas med dödligt magra modeller. Dessutom så handlar det inte bara om att kläderna skall se snygga ut när de visas, Fererrero tyckte till exempel att något yppiga former hos kvinnor var FULT och det kanske inte är så konstigt att både han o Armani gör kläder som bara passar kvinnor med pojkkroppar... Jag tycker att det är för jävligt att jag och andra kvinnor som inte har modellkroppar inte tas med i beräkningen när det görs kläder och jag ser då sannerligen inte ut som modellerna på din bild! inte än iallafall. Så jag tänker fortsätta att gnälla på att modellerna är för smala, dels för att det är FULT, dels för att jag har barn som är i påverkbar ålder och dels för att jag känner mig totalt orepresentaterad som den kvinna jag nu är.

Maleandro sa...

Ilva: Men det handlar ju också om i viss mån hur mkt vi låter oss styras av hur vissa tycker vi skall se ut, jag har samma problem, alla manliga modeller är längre, har smalare höfter, mer hår, mer muskler osv. Men inte tycker jag att det gör mig ful, bara lite mer problem att hitta kläder som passar. Jag kan förstå problemen med barn som tar åt sig, men då måste man ju ge dem en bra syn på vad som är verkligt och inte. Modeller är ju lite som prinsar och prinsessor i sagoböckerna och ENORMT retusherade :-)

Sedan så måste jag säga att du är en mkt vacker kvinna, så du borde inte vara så orolig