söndag, oktober 21

Listan för Ogillande

Hos Studiomannen fann jag en utmaning som passar mig som handen i handsken, herregud ärligt talat så hade jag problem med att bara hålla mig till åtta saker som jag ogillar ;-))

Sportutövande

Motivering:
Jag ogillar sport och utgår helt frankt ifrån att de som är sportintresserade är ngt mindre intelligenta ;-) Varför satsa så oerhört mkt energi på att jaga en boll eller puck och tro att det där målet är viktigare än ngt annat i världen, lite som om jag skulle tro att mina bihåleinflammationer skulle vara värre än cancer.

Umgänge med dumma människor

Motivering:
Sorry men jag har absolut ingen förståelse för dumma människor som inte klarar av att lägga ihop 2 och 2 och få det till 4 eller hyser ngt intresse för omvärlden utan är nöjd med sina coopmakaroner.


Folk som anser människor vara mer värda än djur när det gäller misshandel

Motivering:
Jag skiter fullständigt ifall folk slår ihjäl varann om de gör det på lika villkor, men att ta ut sina aggressioner på ett djur borde medföra offentligt spöstraff!


Att köpa fotriktiga skor

Motivering:
Fula skor, jag skulle aldrig under några omständigheter sätta på mig fula skor, även om jag så skulle få halgus valgus på hela fötterna så skall det vara snyggt, INTE fotriktigt.


Alla dessa odrägliga ungar som är ivägen och skriker konstant

Motivering:
Jag är def ingen barnälskare och anser att dagens barn är fan så överskattade, varför skulle jag bry mig om ifall ngn liten treåring klarar av att måla en ful teckning?


Kvinnor som tycker offentlig amning är ok

Motivering:
Offentlig amning får mig att vilja spy….vill jag se fula bröst så ser jag till att få anställning på ett ålderdomshem där jag måste tvätta gamlingarna. Eller är det ok om jag slänger upp tasken på bordet till kaffet?


Folk som tar minsta motståndets väg

Motivering:
Folk som inte vågar stå för vilka de är och de åsikter de månde ha.


Folk utan moral och sann empati

Motivering:
Alla dessa människor som visar sympati genom röda tröjor och ljus men skiter fullkomligt i att grannkvinnan skriker för sitt liv varje lördagkväll och rynkar på näsan åt alkisen som ligger avtuppad i busskuren

Och en liten extra sak som stör mig grymt mkt när jag är i Sverige! Alla dessa jäkla ickerökare som tror att de har rätt att förpesta mitt liv genom att skicka ut mig i kylan men skiter fullkomligt i tunga parfymer och utsläpp ifrån bilar och annat som är mkt värre än min lilla giftpinne...dubbelmoral kallas det visst.... ;-)

7 kommentarer:

kirsi sa...

hahah, ut med ciggrökarna bara, dom skall mobbas...*skrattar*...du får va glad att du får röka i ditt eget hem....*fniss*

kirsi sa...

ang ungar så håller jag FULLSTÄNDIGT med dig! finns inget som är så tröttande som föräldrar som pratar om deras fantastiska ungar, tror dom att dom är först i världen med att föröka sig...?

Maleandro sa...

Kirsi: Aha, så du är en av de där mobbarna ;-)))

Varje barn är som ett jäkla mirakel i ett samhälle med sterila medborgare, man tycker folk borde ha en viss vana efter allt barnafödande under historiens gång

kirsi sa...

oh ang fotriktiga skor: jag bara älskar sneakers!! kan inte få nog, fick hem två par snyggos igår, ett par vans och ett par puma...ohlala!!! det är ju skitsnyggt med high heels på en kvinna men fan va det är obekvämt! jag gillar bekvämt...men ibland får man ju också lida pin om man vill va lite fin!!

kirsi sa...

ang sportutövande:håller fullständigt med! så ofta jag bara kan när mina medmänniskor gnäller om idrottskador och krämpor så brukar jag peka finger och säga att: det är det jag alltid sagt, det är livsfarligt att sporta!!*hehe*
nej tacka vet jag lite kultur och ligga i soffan med en pralinask...*s*

var nåt mer jag tänkte kommentera på det inlägget men glömde visst av vad det var...men: ill be back!!!*s*

kirsi sa...

jo just det ja, umgänge med dumma människor tycker jag man kan utveckla till umgänge med fördomsfulla människor, det är lika horribelt! folk som tror att just deras sätt att leva svenssonliv är det enda rätta och here it comes: NORMALA!...*rys*...vid såna tillfällen får jag lust att provocera och slänga ur mig en och annan sanning...*s*

Maleandro sa...

kirsi: Snekers är ok, har själv en svaghet för dem, men det är väl det enda jag kan tänka mig som är lite snällt mot fossingarna...

Uppriktigt så fattar jag inte grejen med sport...jaga en boll eller puck som en annan galning...pralinen i soffan låter som ett mkt mer trevligt alt.

Iofs så kan man väl kanske säga att jag är fördomsfull gentemot dumma människor, men jag försöker ha tålamod med dem så långt jag kan.... ;-) Men sen är ju grejen att alla ser sig som "normala" oavsett hur "onormala" de än är sas...men visst är normal ett trist ord.... ;-)