fredag, november 9

Cavalli and Me

Läste att den nya Cavalli-kollektionen tydligen inte är PK att gilla bland de svenska fashionistabloggarna?

Lite lustigt tycker jag då de flesta av dem annars brukar hylla allt samarbete som HM gör oavsett resultat.

Och dreglar över den senaste informationen när det gäller vem som knullade vem bland de svenska Idoldeltagarna ;-)

För det är väl ingen större skillnad på den här kollektionen och den som dök från Stellla?

Stella körde iofs postsäck-stuket på sina kläder, dock inte med jutväv utan äkta glansig polyester. Men för övrigt så är det samma gamla HM….

Men kanske djurprint inte riktigt funkar för en svensk som helst vill smälta in med väggarna, dvs Filippa K och Acne.

Personligen så är jag galen i Cavalli, kanske inte lika mkt hans herrkläder som damkläder, och nej jag klär mig inte i damkläder.

Men jag gillar hans stil mkt. Men å andra sidan kan det kanske ha att göra med att jag anser att mode är ngt som skall synas och framhäva ens personlighet och inte få en att bli en wallflower.

Jag har låtit yxan gå bland mina favoritbloggar och även bland sk vänner på fejsboken.

Var och köpte vattenfärger igår, skall sätta mig och måla alla våra adventsstjärnor, de är vita och jag tänkte djurifiera dem en smula ;-)

Jag har plöjt igenom alla avsnitt av Ugly Betty (första boxen) de senaste tre dagarna.

Måste säga att jag älskar Vilhelmina ;-) i mitt nästa liv så tänker jag bli kvinna och bli en tvättäkta elaking, med ett pyttelitet hjärta av guld ngnstans.Men jag kan ju tycka att det är lite fegt av amerikanarna att inte ta en riktigt ful skådis istället för en som ser ok ut och göra henne ful, men jag antar att det hade varit för nära sanningen .

Men nu skall jag Vilhelmina mig ut i köket och ladda torktumlaren

som sagt i mitt nästa liv så…..

2 kommentarer:

The Pale Green Woman sa...

Jag undrade också över det här med Cavalli, har folk tröttnat på "storadesignersläppetfastdetärsammaH&Mkvalitetsomvanligt"? Eller är det djurprint som inte går hem? Folk har ingen humor uppenbarligen. Zebrarandigt är lattjo :-) Fast jag vill fortfarande inte handla H&M-kläder med deras kvalitet bara för att det står en annan lapp i dem. Riktig Cavalli skulle jag kunna handla av någon gång dock, om det mirakulöst uppstod pengar i min plånbok.

Kirsi sa...

hoho!! håller åter igen med dig, cavalli gör fantastiska saker men att köa för det långt innan affären har öppnat..? nope där går verkligen min gräns...å andra sidan så syr jag ju mina kläder själv så jag är väl en kirsicavalli...*S*...gillar verkligen att sticka ut både i färg och form!
aja, svensson e inte så värst modig kan vi väl konstatera...*s* ha en skön helg!