torsdag, november 1

Trista Fula Sessor

Idag har jag suttit hela dagen och grejat med foton och färger till smyckesidan där jag kommer att sälja mina små skapelser…Kom till och med ihåg att fixa ett Paypalkonto ;-)

Jobbigt men kul!

Jag börjar mer och mer få julkänslor, kan kanske bero på att mörkret äntligen hittat hit!

Det är svårt att få höst och vinterkänslor när solen skiner nästintill konstant, speciellt runt jul för mig så är mörkret på ngt sätt jul, eller snarare att alla ljus lyser upp mörkret, utan mörker så ser det bara konstigt ut ;-)

Imorgon så är det min födelsedag och vi skall gå ut och äta och sedan rejva lite….precis som det anstår en ungdom som mig ;-)

Här är en liten bild på det lilla plastiga gökuret jag köpte för ett tag sedan som Rexxie tyckte var lika hemskt som hans stakar ;-)
Igår så läste jag om den nya modebibeln för sessor….ehh, ursäkta mig mig men vad sjutton gör Vickan och Madde i den? Båda ser ju ut som trista tanter som försöker poppa upp rynkorna.Jag kan köpa att Letizia är med, för hon är gudomligt snygg, tom när hon klär sig som en tant….Tv här nere är helt galen i kungafamiljen så det är ofta man ser dem, och tom i jeans och ridstövlar ser tjejen suverän ut.

Det är väl en jäkla tur att inte jag är Sessa för jag hade ruinerat kungariket med mitt klädkonto!

Grejen med att vara Sessa är ju i viss mån att vara ouppnåelig, och det innebär att man ser gala ut till vilken kostnad som helst. Inte sjutton hade jag klätt mig som en tant i små trista dräkter.

Det som är så trist både med de svenska, och många andra kungligheter är att de har absolut nada personlighet i sin klädsel.

Tänk er en drottning med samma stil som Vivienne Westwood, Anna Piaggi eller Isabella blow ….


Vivienne Westwood


Anna Piaggi


Isabella Blow

5 kommentarer:

Rexxie sa...

Es un pedazo de arte horrible!

Jerry sa...

Hoppas du får en fin födelsedag och att du rejvar järnet!

Maleandro sa...

Rexxie: Seguro que te mola mazo ;-)

Jerry: Tackar :-)

Kirsi sa...

hejsan! var kan man se dina smycken nånstans..? jag gör själv lite smycken också mest för eget bruk men säljer ibland lite till vänner och bekanta...
har varit lite låg denna veckan för min kära katt Boris dog i tisdags...otroligt sorgligt men nu har han det bra och slipper va snorig och hosta...
ta väl hand om dina djur, vi har dom bara till låns...!

Kram!!

Maleandro sa...

Kirsi: Stackare! JAg vet hur det är att förlora djur :-( Men som du säger så har han det bättre nu.

Smyckelänken kommer på måndag...

En stor kram tillbaka!!!