fredag, januari 11

Brösttoner från Paradiset

Mankell har lite rätt i det han säger, men till skillnad från honom så tror jag inte att det är omvärlden som uppfattar Sverige som ett paradis utan faktiskt vi själva, därför att vi är så hjärntvättade att tro att vi har det bäst.

Om man frågar en svensk i gemen så tror han eller hon ofta att Sverige är så mkt bättre på saker än andra länder och att det svenska systemet borde exporteras.

Så egentligen är vi precis lika arroganta som amerikanarna i vår självgodhet.

Och istället för att se problemen som finns så blundar vi och försöker vara så PK som möjligt.

Här i Spanien så använder folk plastkassar en masse, när folk handlar så stoppar de kanske tre-fyra saker i en påse och tar sedan en ny, så när de går ur affären så kan de ha 5-6 påsar med sig.

Här använder man inte plastpåsarna som soppåsar utan man har speciella påsar som man kan knyta ihop och slänga i de speciella sopcontainrar som finns här.

Mkt få har sopnedkast i husen utan allt slängs i de där plastbingarna med resultat att de oftast är överfulla ;-)

Själv så är jag så pimpinett så jag kör med rosa parfymerade påsar, även soporna skall lukta gott ;-)))

Och sorry men hur i herrans namn kan de här galna feministerna tro att bara för att de slänger behån och blottar sig så skall brösten bli avsexualiserade? Hur korkade får man bli?

De sista tusen åren så har bröst varit sexualiserade i vår kultur, det är liksom inbyggt i den heterosexuella mannens hjärna, och jag tror inte hur gärna feministerna än vill att reptilhjärnan går med på att ta semester ;-)

Men jag undrar vad som är nästa steg? Skall jag få se nakna kvinnobröst flaxa omkring när jag tar mig en kaffe på Avenyn nästa gång?Men jag undrar hur bröstblottorskorna kommer att reagera när ngn man sliter av sig badbrallan och visar sin petterniklas… Rent logiskt sett så borde de ju tycka att det är lika ok som att visa de osexiga brösten.

Sedan kan jag ju undra lite varför jag som bög skall utsättas för en massa bara kvinnobröst som flaxar omkring som torra skinnpåsar?

För lika störd som jag blir av mäns kukar och deras fladdriga pungar blir jag av kvinnor och deras bröst, jag anser att man på en strand eller badhus faktiskt tar hänsyn till sina medmänniskor. Har man behov av att visa sina sexigare delar så finns det platser att göra det på, men att tvinga mig som inte gillar att se det liknar rätt mkt diskriminering.

Men eftersom jag är man och bög så antar jag att jag skall hålla käft och rätta in mig i det rabiata feministledet!

Men nu över till ngt annat som inte heller är så snyggt enligt denna listan ;-))

1 kommentar:

Xi sa...

d2w
NYHET! - Miljöpåsen (100% nedbrytbara d2w™-plastbärkassar)

Låt mig presentera, den nya nedbrytbara plastfolien!
Nu finns tillgång till årets mest spännande plastfolielösning

Nedbrytbara d2w™-plastfolier programmeras till att börja brytas ner från 60 dagar till fem -sex år, vanligtvis väljs 18-36 månader. Plastens alla egenskaper bibehålls såsom styrka, klarhet, svetsfog, gas-/fuktresistens och tryckbarhet. Efter given hållbarhetstid (brukstiden) bryts plasten ner i naturliga beståndsdelar. Nedbrytningsprocessen efter brukstiden, fullbordas med syre (vår vanliga luft) och avger inga växthusgaser. Obs!, Det är inte en biopåse som förmultnar utan en polyetenpåse som äts upp av mikroorganismer när plasten oxiderar efter programmerad användningstid – Det gillar vår planet!

Plastpåsens alla kvalitativa egenskaper bibehålls alltså, dvs. styrka, tryck och svetsfog - ingen skillnad! Och den är också livsmedelsgodkänd som en vanlig PE-/PP-påse, och miljömärkt. d2w™-materialet är mjukt, starkt och bra

Plastpåsen bryts ner av syre, vanlig luft, efter anpassad tid från 60 dagar till fem-sex år, till endast CO2, vatten och fuktig biomassa (mull) återstår


återhållsamhet, återanvändning, återvinning & kåmpostering
d2w™-produkter håller sig helt till dessa grundläggande miljöprinciper. Plastpåsen blir alltså ingen miljöbelastning. Materialet kan återvinnas och komposteras

Den nedbrytbara plastfolien är ett nytt intressant alternativ

Lösningen på den miljövänliga plastens nedbrytning är här nu!