torsdag, januari 31

Heja Högern!

Vad annat kan man vänta sig än att alla små kommunister går i taket efter Maries krönika om rösträtt.


Och jag tycker de alldeles utmärkt lyckas bevisa hennes tes om kunskap, istället för att läsa hela krönikan och ta till sig om kritiken.Tydligen så var det flest vänsterorienterade som hade svårt med kunskapen.De väljer istället att helt fokusera på ett par rader i början av hennes krönika och börjar sedan pajkastningen.


Jag förstår att det måste vara fruktansvärt att se ngn rycka undan slöjorna från ens lilla rosa paradis, där man tror att allt är frid och fröjd ;-)


För det kan väl inte vara så att de vill att folk inte skall veta vad det är de röstar på?


Och jag är alldeles övertygad om att varenda en av de här idioterna som jag länkar till nedan gladeligen skulle gå till en doktor med otillräcklig utbildning, eller skicka sina barn till en skola med lärare som inte kan hela alfabetet ;-)KalleHanna LEsbatiUng VänsterJag skulle vilja vara så fräck och påstå att socialdemokrater och vänsteranhängare är skulden till dagens skitsamhälle där folk är som får och dör i kön till sjukhuset.


Så att försöka hävda att moderater och högerfolk vill ha gräddfiler och specialbehandling är ju som att kasta sten i glashus.Tanken borde ju rent av tilltala dem enormt mkt då det är så de har betett sig under alla år.


För det är inte dagens regering som är skulden till allt som är dåligt i samhället! De fick ta över efter ett parti som kört ner Sverige i skoskaften för att inte tala om hjärntvättat folket nästintill stupiditet.Och som grädde på moset så kör vi Mona igen ;-))


5 kommentarer:

Björn Fridén sa...

Jag hänger inte riktigt med i din resonemangskedja här- hur stödjer Mona Sahlins obetalda parkeringsböter åsikten om att vi inte ska ha allmän rösträtt?

Maleandro sa...

Björn: Mona har absolut inget med det här att göra, det var bara avsett att visa hur en ledande socialdemokrat gör samma saker som en moderat men kommer undan med det, och dessutom blir partiledare.

Och vad det gäller rösträtten så anser jag def att alla skall ha det, men att kanske man skulle göra som i USA där man reggar sig innan. För det är lite hemskt att människor som inte har nog kunskap kan bestämma över ett helt land oavsett partitillhörighet

schmut sa...

tror du att folk är mer medvetna om vad som händer politiskt för att man måste registrera sig? vill du isåfall tillåta samma system som i Usa där bara vissa får lov att registrera sig?

Maleandro sa...

Schmut: Nej, alla skall kunna rösta o regga sig. Min förhoppning är att folk i så fall skulle engagera sig lite mer, eller att den delen som röstade skulle vara mer informerad.

Jag uttryckte mig förmodligen dåligt. Jag anser att ALLA skall ha rösträtt, men med den rätten följer även ett ansvar som många verkar skita i idag?

Jacob Wibelius sa...

Systemet i Amerika är betydligt bättre än det vi har här i Sverige, så mycket är säkert.