måndag, januari 14

Lisa Har Rätt!

Den här tjejen är helt underbar…

De flesta försöker avfärda henne som antingen idiot, hon har inga egna barn ÄNNU, eller att hon helt enkelt är ute efter uppmärksamhet.

Jag är faktiskt böjd att hålla med henne, när folk får barn så får de plötsligt för sig att barn är det bästa som kan drabba en människa.

Jag tror folk blir så provocerade just för att i Sverige så är det en SANNING att barn är underbara och de flesta har gått på den med hull och hår. För om de ens skulle fundera över ifall barn inte var det bästa med livet så skulle de vara tvungna att ifrågasätta både sig själva och sina barn.

Barn i Sverige idag är små jävla bortskämda terrorister, det är inte barnens fel utan föräldrarnas, som i sin tur har föräldrar ifall ni förstår vad jag menar…

Jag tillhör de där som avskyr ungar, och får alltid höra att det är för att jag är bög, för att jag inte har några egna eller en massa andra konstiga orsaker…

Folk kan bara inte under några som helst möjligheter acceptera att jag tycker annorlunda, det måste alltid finnas ett skäl. Jag brukar säga att det är ungefär som med folk som inte gillar hundar, katter eller blomkål… ibland så gillar man helt enkelt inte saker.

Florre har ibland undrat ifall vi skulle skaffa barn och jag kontrar med att ok då skaffar vi ett terrarium fullt med tarantellaspindlar (han är avskyr spindlar)

Det är egentligen inte barnen i sig jag tycker illa om utan det är hur de uppför sig, dvs en direkt orsak av deras föräldrars miserabla uppfostran.

Har ni tänkt på att det inte verkar finnas en enda unge som är dåligt uppfostrad idag, skulle ungen avvika ifrån det normala terroristbeteendet så beror det oftast på adhd eller ngn annan liten käck sjukdom som man kan hänvisa till när man skiter i att ungen river sina vänner hem.

De flesta som länkat till Lisas krönika säger alla nästan samma sak att deras ungar är minsann annorlunda, jag tvivlar på det faktiskt ;-)

För hade alla ungar varit som deras föräldrar påstår att de är då hade det inte funnits några ouppfostrade terrorister!

Men Lisa gör misstaget att utmana etablissemanget genom att säga att barn är ett jäkla gissel, och ifrågasätta en vedertagen sanning.

Hon kunde lika gärna skrivit att negrer är mindre intelligenta än vita, det hade gett nästan ett lika stort genomslag, och trots alla små hobbyrasister i Sverige så hade de intensivt protesterat mot hennes krönika.

1 kommentar:

Sven Bergersjö sa...

Orsaken till att majoriteten av människor är förblindade av sanningen om barn, är för att de som alla djur drivs av instinkten att föra sitt DNA vidare. Det är viktigast av allt hur korkat det än är rent logiskt. Vi som INTE känner en glödande önskan efter barn har sannolikt ett biologisk fel. Men det är ett fel jag är nöjd och belåten över...