torsdag, februari 7

Bälten och Mascara

Har inte polisen andra saker att göra än att kliva på bussar och bötfälla passagerare?

Ni får ursäkta men det här är urlöjligt, hur skall man kunna respektera dem när de uppenbarligen prioriterar cykellampor och ifall man har bälte på sig i bussen?

Men tydligen så är det värre brott än mord, våldtäkt och annat…

Och jag undrar hur blåögd är man ifall man inte börjar fundera lite över en sån här perfekt man?


Om ngt verkar för bra för att vara sant, då är det oftast det med. Och när ens vänner börjar ifrågasätta saker och ting då tycker jag nog att man skall lyssna lite även ifall det inte är trevligt.

Inte för att man skall kolla upp folk men nog tycker jag att man skall vara så pass om sig och kring sig så att man synar folk lite i sömmarna innan man bestämmer sig för att låta dem få tillgång till ens bankbok.

Sedan undrar jag ju lite varför journalisten skadeglatt skriver att hans färgade hår börjar bli grått pga utebliven färgning? Hade hon skrivit så om en kvinna som hade färgat håret?

Jag tror inte det utan det är snarare ett sätt att förlöjliga honom.

Idag så tänkte jag att jag skall försöka sätta mig och sy lite, har fått på hjärnan att jag skall försöka sy en jacka…

Jag måste erkänna att min modeblogg är mkt roligare att pyssla med än vad jag trodde den skulle bli…

Och det här tycker jag är för jävligt!

Jag inser att vi inte kan bestämma hur det skall vara i andra länder men jag tycker att vi åtminstone kan protestera mot det.

Sedan undrar jag ju lite precis som en av kommentatorerna gör hur vår kära Mona Sahlin ställer sig till det hela, Årets Hetero som hon är och allt ;-)

Jag misstänker att hon inte lär säga flasklock med tanke på Sossarnas inställning till islam…

Och apropå Mona! Hur i helskotta kan människan smeta på så mkt mascara som hon gör? Har hon ingen spegel? Jag förstår att hon vill ha långa ögonfransar men det går väl att kamma ur mascaraklumparna innan hon kliver ut i dagsljuset.Men skall jag vara ärlig så tycker jag hela hon är totalt stil och smaklös. Jag önskar politiker kunde vara bara en liten smula mer fåfänga i Sverige, och inte tro att budskapet förlåter allt.


1 kommentar:

The Pale Green Woman sa...

Nä du, det budskapet hon har förlåter nog inget alls faktiskt :-))