fredag, februari 8

Maria Vuitton


Nu sitter jag här och är både förbannad och ledsen…


Maria Vuitton har roat sig med att lämna ett antal mkt otrevliga kommentarer hos Isabella Lund och fortsätter sedan att spy galla i sin egen blogg över henne.

Maria Vuitton som i kommentarerna säger sig vara normal och mer än antyder att hon har ett högre värde än både Isabella och de personer som kommenterar hos henne.

Maria har tydligen roat sig med att stänga ner sin blogg, kanske äcklet inför vad andra människor gör blev för mkt ;-)
För att promota sin blogg som är rätt andefattig så roar hon sig med att lotta ut små saker mot att folk länkar till henne. Varför kommer jag att tänka på uttrycket ”köpa sina vänner” ?

Det lustiga är att tjejen så förtvivlat försöker leka fin, borde hon då inte även försöka förbättra sitt beteende gentemot andra människor, och inte så glasklart visa vilken liten blåst blondin från landet hon är?

Nåväl, eftersom jag är elak och inte tycker om människor som Maria så roar jag mig med att lägga ut en bild på henne som man bland annat hittar på hennes MySpace…
Och här är en bild av hennes blogginlägg om IsabellaOch här är hennes
hotmail ifall ni vill skriva ett litet rart mail till henne
Och skulle du läsa det här Maria så hoppas jag att du ursäktar mitt otrevliga beteende, men ditt tycks ha smittat…Och som jag skrev så lika mkt som du avskyr människor som Isabella så avskyr jag sådana som du..

18 kommentarer:

Maria Vuitton sa...

Va roligt att du skrivit ett inlägg om mig :)
Bara så du vet så har jag inte blockerat någon fån min blogg, som ni kanske kan se så är blogg.se helt ur funktion ikväll/inatt. Det jag tycker om prostitution handlar inte om en människas värde, jag har inte påstått att en prostituerad människa är mer eller mindre värd än någon annan. Jag har sagt att jag tycker att prositution är fel och vidrigt and that´s it. Och ja jag lottar ut småsaker, pumps, för att göra reklam för dem. Det kostar mig ingenting så varför inte.. men till det intressanta som du skrev:

´´Jag råkade trilla in på hennes blogg för ngn vecka sedan och lämnade den ganska kvickt då tjejen är milt sagt bombad, hon skriver bla om sin "pojkväns" nya Porsche och lägger ut bilder där hon stolt poserar ungefär som tjejerna gör i annonser för att sälja bilar, med andra ord rätt tacky!´´

Har du möjligen blandat ihop mig med Blondinbella kanske, för något sådant har jag ALDRIG skrivit på min blogg iaf :)Jag är bara glad att inte jag eller någon i min närhet har något med prostitution att göra, är det så fel...

schmut sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
schmut sa...

kära Maria.
du skriver "Jag har för mkt självrespekt för att jag någonsin skulle låta mig utnyttjas på det sättet". du har även använt etiketten 'slampa' för ditt inlägg. om det inte är att antyda att du är förmer än andra, så föreslår jag att du tar en tripp till terapeuten för att reda ut saker och ting.
när du ändå är ute på stan och visar ditt vackra anlete så föreslår jag att du går förbi socialen (såvida det inte är under din värdighet att synas på en sådan myndighet) och ber att få ett samtal om prostitution i din egen stad. vem som är sexköpare, vilka områdena är och vad som görs åt problemet. då kan du även bege dig ner till området ifråga för att se vad som egentligen händer.
då kommer du att få informationen att det är inte snuskgubben i busken som köper sex, utan det är medelSvensson. mannen med babyskydd i baksätet och sonens ishockey-utrustning i bagaget.
det är sanningen även om du verkar trivas att leva i en rosa dimma.

och Maria, du är inte det minsta Vuitton. Maria Tricot hade passat bättre.

Maleandro sa...

Maria:

Tack Maria för din kommentar :-)

Låt mig först be om ursäkt ifall jag har blandat ihop dig och Blondinbella?

Men ibland är vissa bloggar förvillande lika, och iom att din blogg var nedstängd så gick det inte att kolla upp innan jag skrev mitt inlägg.

Efter att ha läst ditt inlägg med alla kommentarer nu på morgonen så måste jag erkänna att jag är en smula förbryllad…

Hur kommer det sig att din ton i ditt skrivande är så olika, dvs hos dig, mig och Isabella?

Schmut: Måtte jag aldrig drabbas av din vrede ;-) Jag kan bara tänka mig vad du skulle kunna kalla mig ;-)))

Maria Vuitton sa...

Maleandro:
För att när jag skrev till Isabella så blev jag i stunden väldigt äcklad och frustrerad om jag ska vara helt ärlig. Jag tänkte mig in i situationen om min mamma vore det prostituerad och hur det skulle kännas. Därför kanske jag skrev lite upprörande, men absolut inte för att VARA kränkande!
Vuitton är ett efternamn, mitt riktiga efternamn är i för övrigt väldigt likt, skiljer bara någon bokstav,(nej jag är inte svensk) men jag använder hellre vuitton än det riktiga. Det låter lättare! Och eftersom det är ett efternamn som ni kanske visste, varför skulle det då vara intrång. Eller kan man i dagens läge ta patent på efternamn också? Sluta stör er på småsaker hos mig, det var väl mina åsikter ni störde er på :) Men många har nu börjat med mitt namn... mitt utseende...mitt ursprung! Det var väl inte det som var grejen! Jag skulle också kunna påpeka hur fula vissa kommentatorer är, men det har inte ens med själva saken att göra :) Jag anser mig aldrig bättre än någon annan och när jag talar om prostitution så talar jag om att jag tycker att själva handlingen är vidrig! Jag vet att jag kanske har haft en för bra uppväxt, det är nog därför jag aldrig kommer kunna acceptera saker som prostitution. Kan bara inte acceptera det! Helst skulle jag vilja att alla kvinnor slapp hålla på med sånt!

Sandra sa...

Meleandro - Vem kan klanka ner på dig när du blandar ihop de där bloggarna? Ingen. De är ju lika tråkiga, tomma och nördiga allihop.

Det är väldigt intressant när Maria skriver "Jag vet att jag kanske har haft en för bra uppväxt, det är nog därför jag aldrig kommer kunna acceptera saker som prostitution. Kan bara inte acceptera det! Helst skulle jag vilja att alla kvinnor slapp hålla på med sånt!" eftersom hon iochmed det hon skriver förnedrar hela kvinnosläktet, vem har sagt att de prostituerade har tvingats till det? Ingen. Det var längesen folk tvingades till prostitution, idag är det ett val som de här kvinnorna har gjort.
Dessutom, har hon haft en så bra barndom att hon inte kan acceptera andra människors liv och vilja? Ett så bra liv att inskränkthet är ledordet? Att det jag gör är viktigast och bäst? Tjenis. :/

mymlan sa...

Maria - du kommer inte ur det här. Du har skrivit som du skrivit och antingen gör du total avbön eller så erkänner du att du ser ner på prostituerade.

Maleandro sa...

Sandra: JAg har också haft en bra barndom och är ganska så priviligerad även nu men inte sjutton tänker jag som Maria för det. Det handlar mer om att vara förmögen att hysa empati för andra ;-)

Måste säga att jag gillar din blogg, och tack så mkt för
länken :-))

Mymlan: Jag tror inte Maria inser vad det är hon egentligen sagt :-(

schmut sa...

"Vuitton är ett efternamn, mitt riktiga efternamn är i för övrigt väldigt likt, skiljer bara någon bokstav,(nej jag är inte svensk) men jag använder hellre vuitton än det riktiga. Det låter lättare! Och eftersom det är ett efternamn som ni kanske visste, varför skulle det då vara intrång. Eller kan man i dagens läge ta patent på efternamn också?"
Vuitton är ett trademark som är ganska hårt skyddat. namn såväl som produkt. minns du inte senaste dusten med Britney?
din lilla blogg kunde lätt räknas som defamation.

Maria Vuitton sa...

Schmut: I Britneys fall så hade de kopierat LV:s monogram på tyg i en bil - varumärkesintrång. Alltså är tyget i bilen FAKE! Det är en fejkad vara som sålts! Det är själva grejen. Dock förstår jag inte varför du ens bryr er om det. Det är ju upp till mig eller hur :) sluta vara så bitter för det blir tråkigt då!
Men iaf, just för att jag har haft en bra uppväxt hyser jag stor empati för människor JA, men inte för prostitution! Jag tycker fortfarande att det är det som jag sa vidrigaste som finns! Hellre svälter jag än är i Isabellas situation och hellre utan mamma än en prostituerad mamma. Jag upplever mig själv som för nere på jorden för att kunna leva ett sådant liv. Hade jag varit en förnekande person kanske det hade gått bättre! Men jag tror inte ni kan förstå hur jag tänker :) Men ok, ni kan ju tro att genom människors köpande av varandra, att världen kommer bli bättre! Kom då inte och klaga på folks beteenden coh empati hit och dit! Den dagen prostitution är ännu mer accepterat idag, hur stor empati tror ni folk kommer ha då? Om du Maleandro påstår att du nu haft en fin uppväxt, hur kan du då tycka att det är ok att stackars människor säljer sig själva och gör sig själva till objekt för andra människors behov? Kallar ni det ett normalt jobb? What? Jag tänker iaf inte fortsätta med den här diskussionen, det leder verkligen ingenvart och det börjar bli uttjatat! Jag skrev mitt i Isabellas blogg nyss, ni får fortsätta tycka som ni vill så gör jag också det :) By the way, vad ska 17-åriga tjejer ha på hjärnan förutom skor? Tycker du kanske att de ska fundera på att sälja sex istället? Hoppas du är lycklig med dina konstiga tankar ändå :)

M sa...

Jätte kul att du orkar föra den är diskussionen med en människa som är så egoistisk och som inte har en gnutta medkänsla och är totalt förnedrande mot andr amänniskor, Jag har haft en underbar uppväxt där jag har lärt mig att respektera andra människor och deras val (ok det finns gränser) och om folk väljer något (inte blir tvingade alltså som maria v verkar tro att alla blivit) vem har då rätt att dömma dom?. Om hennes barn mår toppen och hon ger dom allt, vad är problemet?. Jag mår sällan illa av människor, jag kan nästan alltid respektera människr och sätta mig in i deras situation men nÄR DET GÄLLER MARIA VUTTON, kan jag ärligt säga att jag varken kan acceptera henne eller respektera henne jag mår illa av henne, men läser ändå hennes blogg ihop om att någon kan sätta henne på plats. Jag kan för lite av prostitution och orkar inte bråka med henne mer, men hopas någon med mer kunskap i ämnet sätter dit henne, och alla andra som skriver i hennes blogg som är emot den här isabella o.s.v. deras argument är ju helt sinnessjuka verkligemn, de som är för den fria viljen har ju miljoner gånger bättre argument.. Man blir så lack, snälla sätt dit henne p.g.a. efternamnet hon har snott eller för kränkning eller något!!!

Maleandro sa...

M: Tack :-) Om du vill sätta dit Maria så är det bara att kontakta Vuitton via deras hemsida och berätta om Maria, hennes namn och tävlingar. De brukar oftast bli tacksamma för tips av den sorten.

Jag tror inte det är deras argument som är sjuka utan hur de ser på andra människor. Det här är inte mer annorlunda än häxprocesserna, det var också kvinnor som ansågs vara moraliskt förkastliga som hamnade på bålet.

Hade det fortfarande var tillåtet så hade nog Marias läsare haft ett antal liv på sina samveten. Jag undrar ifall de inser hur liten skillnad det är på deras syn på horor och nassarna syn på judar?

Ärligt talat så är det beklämmande och det känns som att titta ner i en ormgrop av det mest vedervärdiga man kan komma på...

Maria Vuitton sa...

M: Ja du äcklas av mig, jag äcklas av prostitution... big deal :)

schmut sa...

kära Maria, du får inte ens använda namnet! namnet är skyddat.
att du sedan dessutom har en kommersiell blogg (annonser ger intäkter och tävlingarna ger ökade siffror) gör att du kan råka väldigt illa ut.
om du kallar mig bitter för att jag tipsar dig om ett lagbrott du gör, då borde du ta och slå upp ordet i SAOL.

Anonym sa...

Att hon fortsätter att skriva om ämnet, det är ju bara för att få kommentarer och mer folk till hennes blogg, egentligen skulle man inte ens skriva om hur blåst hon är. för det drar bara mer folk till hennes blogg och det är ju skrämmande om folk lyssnar på henne bar för att få ett par fula skor! Suck!

Anonym sa...

Subban är anmäld till lois V

Anonym sa...

Maleandro
tänk att du är så låg att du inte ens kan argumentera utan snackar om att anmäla henne till louis vuitton
har du inga bättre argument eller?
i din värld kanske det är ok att sälja människor men då tycker jag du ska kolla in en annan blogg,
"Bunny J" som är mycket ärligare och berättar om hur det kan vara att vara prostituyerad.

BEEEEEEEEEE

Maleandro sa...

Beee: Jag har inte anmält henne, om du har följt historien så borde du ha sett att jag försökt varna henne, för oavsett så är det ett varumärkesintrång. vill Maria fortsätta så är det upp till henne, själv bryr jag mig inte.

Även bland prostituerade så finns det olika typer av människor, med andra ord olika sätt att se på saker. De jag känner som jobbar med sex har inte ngn negativ syn på sig själva eller sina kunder. Jag tror det beror på var och hur man gör det sas.