fredag, mars 7

En Stor Dildo Tack!

Det här är säkert en jättebra idé i sig men jag tror att det kommer att falla pga att folk känner sig för generade.

Att behöva stå och fråga om pris, kvalitet, längd och en massa annat man kanske undrar över medan Agda står bredvid för att köpa sin hostmedicin kan nog bli lite för mkt för de flesta, ifall de inte är väldigt bekväma med sin sexualitet!

Dessutom så händer det ju ibland att man träffar på folk man känner på det lokala apoteket. Jag tror inte ngn skulle gilla att grannen vet exakt vad man gör i sängen med en lila dildo.

Det finns ju folk som tycker det är genant att köpa kondomer, tänk då att köpa en stor sexleksak ;-)Sedan tror jag även att känslan av det lite förbjudna försvinner om man kan köpa dem helt öppet i ett apotek…

Och hur kommer personalen att bete sig? Jag glömmer aldrig när jag köpte massageolja en gång för flera år sedan och tanten såg ut som om hon skulle svimma över min suspekta förfrågan…

Och i det fallet handlade det inte om sex utan helt vanlig massageolja pga spända muskler. Så tänk er minen när man frågar efter den största John Homes dildon de har i lager… och dessutom frågar ifall gummit känns naturtroget ;-)

1 kommentar:

sexleksaker sa...

Eftersom du glömt hjälpa dina läsare att hitta ställen där dom kan köpa billiga sexleksaker, dildo, kondomer och annat smått å gått, så får väl jag göra det.

http://intimleksaker.com
http://intimleksaker.se