torsdag, juli 24

Sin Egen Fiende?

Jag kan inte se ngt sexuellt med den här bilden, snarare så tycker jag den hemskt gullig.Visst kan jag hålla med om att göra förstärkta kupor till en liten baby är lite för mkt, men bikinin i sig är ju supersöt på ungen.

Jag kan inte se hur det här skulle vara så mkt mer annorlunda än att man köper smink till en sjuåring eller låtsasvapen till en grabb i samma ålder, det verkar ju inte folk ha några problem med ;-)

Jag förmodar att de som ser ngt sexuellt i bilden är rädda för pedofiler, men är det inte större risk i så fall att en sådan går igång på nakna barn som det vimlar av på stränderna, uppriktigt sagt så förstår jag inte varför det är så himla sött med nakna barn? Deras hud är ju mkt mer ömtålig än vuxnas och borde som jag tycker därför ha lite mer kläder på sig för att skydda sig.

Överhuvudtaget så tycker jag den är pedofiljakten blir så skev, för på ngt sätt så verkar de som jagar dem lika besatta av barn och sex som pedofilerna själva sägs vara.

Jag tror att alla dessa människor som ser faror i allt som handlar om barn och bilder är sina egna största fiender genom att de faktiskt sexualiserar bilderna som från början inte var avsedda på det viset. Så istället för att skydda barnen så gör de det motsatta.

Något som jag däremot tror är farligare för barn är just alla dessa bloggande föräldrar som slänger upp den ena bilden efter den andra på sina ätteläggar i olika positioner, jag skulle inte säga ngt ifall de inte skrev ut vare sig namn eller ålder. Men oftast så är det rena telefonkatalogstuket på sådana bloggar, namn och ålder annat som gör det superenkelt att spåra folk ifall man nu skulle vilja det.

Och jag köper inte förklaringen att det är för att mormor och farmor skall kunna se hur fina barnbarnen är, vill man visa det så går det att skicka foton via mailen eller bränna en dvd med en liten film.

Men över till ngt helt annat…

Läste att Evangelista skall göra comeback, hon är nog en av de mest vackra kvinnor jag sett på bild, även när hon är au naturel.Jag tycker att dagens modeller är så förtvivlat trista,de ser ut som vem som helst, de måste fixas och grejas i olika fotoprogram innan de får den där supermodel finishen…

För att vara helt ärlig så tycker jag inte att det finns några supermodeller alls längre

Det är bara vanliga tjejer som råkar ha längden och avsaknaden av vikt, men för övrigt….

Inga kommentarer: