torsdag, november 27

Tro = Sanning

Sådana här artiklar gör mig bara så grymt irriterad.

Inte någonstans blir hon illa behandlad utan hon förutsätter att folk tänker det hon tror. Tvärtom så får hon hjälp när hon snubblar, ett leende och vänligt svar av tjejen med växeln och vattenglaset trollas fram på nolltid.

Men just det där tänkandet som används i artikeln är flitigt förekommande både bland feminister och bögar när de vill att ”sanningen” skall se ut på ett speciellt sätt.

För hur kan någon försvara sig mot ” jag vet minsann vad folk egentligen tänker fast de inte säger ngt”


BTW…

Calle har skrivit en bra debattartikel om just gamla och barns ansvar.Och precis som jag skrev ovan så förutsätter La Schyman en massa saker…

Kan fallet bero på att Socialdemokraterna är ett jäkla dåligt parti för tillfället med en ännu sämre ledare? Jag undrar när man skall få höra en man använda könsursäkten…

Kvinnorna röstar inte på mig för att jag är man…. Pfft!!!Oftast brukar jag hålla med Madam Ribbing men idag tycker jag hon tanker lite snävt.

Hade hon sagt samma sak till ngn som var tjock och tog en kaka till?

Det ickerökare uppenbarligen har svårt att förstå är att man som rökare är jäkligt upplyst om alla risker, de flesta som fortsätter gör det för att de trivs, eller anser det vara värt det, det har ingenting med vare sig intelligens eller ngt annat att göra.

Jag anser att om jag försöker vara så hänsynsfull som möjligt, dvs röker ute, ställer mig vid sidan av osv så har ingen rätt att kläcka åsikter om mitt rökande. Men jag vägrar att ta skit ifrån folk som inte lever enligt sina egna regler.

Skulle jag säga till någon att du blir tjock om du äter den där mackan så skulle jag få en smäll, likaså ifall jag säger till en ammande mamma att det är äckligt att se hennes hängande ådriga bröst, ifall jag skulle säga till ngn att de inte värnar tillräckligt om miljön osv

Dvs vad man kan säga till folk utan att det uppfattas som påhopp. Men rökare måste finna sig i de mest konstiga kommentarer ifrån folk, tom främmande människor.

Hade jag varit tjejen så hade jag kontrat med att det inte angår dem, eller att man försöker undvika att bli lika fet som den som lägger sig i.

Jag försöker visa hänsyn och respekt gentemot människor när jag umgås med dem och därför kräver jag samma sak tillbaka. Och går de över min gräns så trampar jag helt sonika tillbaka, fast en smula hårdare så att de lär sig hur man skall bete sig som en civiliserad människa.
Och ngt helt annat…

Uppenbarligen så klarar vi av att se en tjej och kille hångla för att inte tala om att se Linda Rosing göka i tv… Jag blir så trött!

2 kommentarer:

mzee sa...

MC- och snöskoteråkare luktar bensin och avgaser, hästfolk stinker äst och gödsel, rökare luktar intensivt illa, ja lika illa som överparfymerade damer kan göra. Det dessa kategorier människor har gemensamt är att de är blinda för den egna stanken, till men för oss som har luktsinnet kvar.

Maleandro sa...

mzee: Men då måste det ju vara skönt att veta att dumhet inte luktar...