fredag, december 5

Die Dummen Schweden!

Jag måste saga att den här kvinnan är beundransvärd!

Hon föreslår det som redan finns här nere, dvs att det är upp till varje ställe som är under 100 m2 ifall de skall vara rökfria eller ej.

Av ngn anledning så funkar det systemet alldeles utmärkt, kanske därför att spanjorer är mindre rabiata i sin läggning när det gäller att vilja förbjuda allt. Den fria viljan är ngt som det värnas om, trots att det kan leda till mindre smarta beslut.

När jag är i Sverige så går jag mkt sällan ut, dels för att det kostar en förmögenhet att bara ta en kaffe, men även för att jag inte är tillåten att ta en cigg till kaffet.

Jag har tom varit med om folk som är medvetna om att jag röker och när de kommer hem till mig säger att de inte vill att jag skall röka i min egen lgh medans de är där! Det ni!

Skulle ngn annan grupp acceptera en sådan begäran i sitt eget hem?

Det är lite som om jag skulle gå hem till ngn som har barn och be dem lämna bort dem medan jag är där eftersom jag avskyr ungar.

Jag skulle tro att det är mkt få rökare idag som trycker upp en cigg i ansiktet på folk, kanske för 20 år sedan men idag? Nej! Tvärtom de flesta försöker visa så mkt hänsyn de bara kan på gränsen till självutplåning.

Ngt som det verkligen skulle behövas ett förbud mot är ”vi vet bäst sjukan” som är total både i Sverige och USA. Vi svenskar har fruktansvärt svårt att acceptera att det finns mer än ett sätt som kan vara det rätta, vårt sätt är det enda och därmed basta. Vilket gör oss lika ointelligenta som den stackars amerikanen i gemen… The american way you know… ;-)

Vi svenskar har oerhört svårt för att låta andra människor vara som de är, speciellt ifall de gör ngt som vi uppfattar som fel. Det gäller allt ifrån rökare, män som vill vara män, kvinnor som älskar sina bröst osv…

Kanske jag är dum, men jag vägrar att skämmas eller be om ursäkt för att jag är rökare, det är ett val precis som att vara tydlig med min sexuella läggning, att alltid stå upp för mina åsikter oavsett, att vara vegetarian osv…

När jag är i Sverige så glor folk enormt när jag tänder mina cigariller men det skiter jag i! Har inte folk ngt mer att fylla sina liv med än att rynka på näsan åt min mindre politiska korrekthet så må det vara. De anser mig vara mindre smart pga mitt rökande, men för mig så är det mindre smart att hänga upp sig så på vad en annan människa gör med sin kropp.

Tänk om jag skulle studsa in på McDonald och börja kommentera allt stillöst white trash som glufsar i sig sina feta hamburgare bara för att det är fel för mig att göra en sådan sak?
Never!

Vill folk vara white trash och feta så får de väl vara det…
Det är deras val och det får jag respektera trots att de tar upp två säten på bussen hem medan jag får stå ;-)Och apropå stillöst!

Det här är gräsligt!


Tomtar en masse


Jag älskar julpynt men det skall banne mig vara snyggt!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

I samma veva kan vi också riva upp den totalt värdelösa cykelhjälmslagen för unga. Tillbaka till friheten och rätten att tänka själv.