söndag, december 14

Skydda Pedofilerna!

Ja, du läste rätt! Jag anser att man skall skydda pedofiler precis som alla andra som skyddas av lagen.

Har du betalat för ditt brott genom att sitta i fängelse eller böter så skall du inte hängas ut på en anonym sida.

För om det är ok att hänga ut pedofiler så är det lika rätt att hänga ut alla som gjort ngt brottsligt, vare sig det handlar om din unge som snattade ett tuggummi i butiken till din farsa som köpte sex en gång på fyllan och villan. ALLA skall hängas ut i så fall, att försvara sig med att man måste skydda barnen är skitsnack.

De flesta vill skydda sig mot brott oavsett vilken karaktär det har. I mitt fall skulle det handla om bögknackare och inbrottstjuvar. Men ger det mig rätt att lägga ut folks namn på nätet bara för att jag tycker det är hemska brott?

NEJ!

Framför allt så hamnar alla anhöriga i kläm för oavsett hur gärna än idioten som startade den här sajten vill att folk skall låta familjen vara så finns det alltid ngn som inte vet vad som är rätt och fel.

Pedofili är ett hemskt brott, men att människor själva tar rätten att straffa är livsfarligt.För är det ok med en sådan här sida så är nästa sida som dyker upp lika ok, oavsett ifall det handlar om mord eller snatteri. En sida sanktionerar nästa sas…

Det vimlar av folk som jag anser skall straffas enligt mitt sätt att se på moral och rättvisa, men skulle jag ta mig den rätten så är jag ute på hal is. Vi har ett rättssystem i Sverige som sköter sådana här saker, ifall vi börjar straffa folk vidare så kommer hela vår rättssäkerhet att braka.

Tex så tycker jag att sajtinnehavaren gör fel när han hänger ut folk, tänk om jag skapade en sajt för alla som han i min jakt på rättvisa för han begår ett brott enligt svensk lag.

Det som behövs för att komma åt pedofilproblemet är inte straff utan vård, de här människorna är sjuka. Ge resurser åt folk som kan hjälpa dem att bli friska, att sätta dem i fängelse eller bedriva häxjakt är inte rätt sätt, för oavsett hur många monster vi ”dödar” så föds det hela tiden nya.


Andra länkar:

Länk Ett

Länk Två

5 kommentarer:

Anonym sa...

Kunde inte ha skrivit det bättre själv!

Äntligen en bloggare som faktiskt förstår sig på hur en rättsstat värd namnet fungerar.

Mobben av surfare på internet som gottar sig i andra människors tragiska öden betackar jag mig för. Det vore verkligen på sin plats att de "vanliga medborgare" som startat sidan i fråga får sig en rejäl knäpp på näsan, gärna med tillhörande böteslapp och skadeståndskrav från drabbade.

Anonym sa...

Du har inga egna barn va?

Anonym sa...

J Ä V L A B L O G G A R E ! ! !
kan man inte få söka information på nätet utan att hamna på änne en äckelbloggares sida? FY FAN FÖR ER och era ointressanta åsikter. Skaffa riktiga vänner och ta en fika och diskutera va fan ni vill.. jävla divor, åsnor, horungar mm.. TRÖTT PÅ BLOGGBAJSET!!! FFS!!! HORUNGE!!

Anonym sa...

J Ä V L A B L O G G A R E ! ! !
kan man inte få söka information på nätet utan att hamna på änne en äckelbloggares sida? FY FAN FÖR ER och era ointressanta åsikter. Skaffa riktiga vänner och ta en fika och diskutera va fan ni vill.. jävla divor, åsnor, horungar mm.. TRÖTT PÅ BLOGGBAJSET!!! FFS!!! HORUNGE!!

Ilva sa...

Håller med dig TROTS att jag har egna barn och är orolig för dem. Inte tror jag att de går säkrare för att någon bryter lagen och lägger ut namn på pedofiler, snarare blir jag orolig över rättssäkerheten...

och om man inte tycker om bloggar så tycker jag att det verkar lite konstigt att man läser dem...