fredag, maj 11

Hunkar och Sångfåglar

Herregud vilken dag det har varit.....Florre och jag har sprungit som skållade små jäkla ekorrar runt hela Sevilla med omnejd för att hitta kläder till vigseln...

Av ngn anledning så har jag allstå inte hittat ett dugg medan Florre fått tag i allt han skall ha, det enda jag lyckades få tag i var ett röd och svartrandigt linne, och det var ju inte direkt det jag tänkt bära under akten.

Men jag måste erkänna att Florre ser helt underbart smashing ut, och som jag sa till honom: Jag har superbra smak när det gäller både män och kläder ;-) Så ni kan ju tänka er vilken gojting han är ;-)))

Men över till ngt annat....Har surfat runt och läst vad folk skriver om ESC och de flesta tycks inte gilla att Östländerna har tagit så stor del av platserna, själv så tycker jag att det är rätt kul med lite nya stilar, det trista med oss i nordeuropa är att vi låter likadant allihopa, speciellt nu när nästan alla framför sina bidrag på engelska.

Det är väl bara att konstatera att smaken är olika beroende på varifrån man kommer, och att automatiskt utgå ifrån att det är dåligt bara för att det är ifrån ngt baltland är väl att sätta sig på höga hästar för ingenting. För så himla bra är faktist inte de svenska bidragen generellt sett.

Och skall jag vara ärlig så tror jag tyvärr inte att The Ark har så stor chans. För det stora felet som Sverige och svenskarna har i den här tävlingen är att vi jämt tror att vi vet och kan bäst

Som den ngt korkade kommentaren från Torbjörn Ek som sågar hela sändningen från YLE mestadels för att han inte fick komma in på efterfesten. Hur vore det om han skötte sitt jobb och försökte rapportera lite mer objektivt och inte såga allt som han inte gillar eller fattar och desperat leta efter partaj att supa på. Tönt!

5 kommentarer:

Humlan sa...

Jag ser att vi är riktigt överens om musiken! Jag gillar också Ungern och Serbien, och Island! Jag var riktigt ledsen över att Island inte gick vidare. ...men jag tyckte att han var bättre i videon (även om utseendet,,,) och lät lite darrig på scen.
Det var någon som tyckte att Ungern lät som Gary Moore, jag mår bra av Gary Moore! Iaf vissa dagar, men då frossar jag å andra sidan.

Hoppas verkligen att du lyckas hitta något annat än ett röd och svartrandigt linne... :-)
Men det går säkert bra!

rita sa...

The Ark, gillar jag inte alls! Men dom där snubbarna i jeans och höga hattar,,, mumms! Tyvärr tror jag inte detta är deras rätta element. ( men va fan,, jag skall ju till Globen å få lyssna på Il Divo in live 7 juni... Jippie!) Å andra sidan var det fler "bidrag" jag gillade,, dock inte Sveriges bidrag!

rita igen sa...

Stavar som en kratta,,, eller vadå?
Bosnien-Hertsigovina!

londongirl sa...

Jag har för mig att jag gillade Vitrysslands låt. Men han såg så simmig ut på ögonen...Vi får se ikväll om det var han.

Men du VAD fick Florito tag i för kläder?

Maleandro sa...

Humlan: Jag fick också Gary Moore feeling :-)

Rita: Tror inte heller riktigt att det är det rätta forumet för dem, o sedan tycker jag nog att Il Divo är fan så mkt bättre...och jag är avis på dig ;-))

LG: Nja, jag vet inte, han såg rätt så slemmig ut tyckte jag så....Florre fick tag i massor av käder o jag inga :-(