torsdag, maj 24

Idioten Jinge del 2

Som de flesta av er vet så skrev jag om Jinge för ett tag sedan där jag ifrågasatte honom en smula. Igår så fick jag en kommentar om honom där ”anonym” sa att Jinge själv lämnat kommentarerna på Bildts blogg för att senare kunna polisanmäla honom och att Jinge dessutom är betald av vänsterpartiet i Haninge, vilket han talar mkt tyst om på sin blogg. Eftersom jag tyckte det skulle vara roligt att höra Jinges förklaring så surfade jag in på hans sida och ställde just de två frågorna:

Hur kan vi vara säkra på att det inte är du som lämnat de anonyma kommentarerna på Bildts blogg och hur kommer det sig att du inte berättar mer om att du är betald av vänsterpartiet i Haninge?

Som väntat så var givetvis kommentarsfunktionen modererad och efter ett par timmar så susade jag in igen för att se ifall mina frågor passerat, men icke ;-)

Lite senare ändå så fick jag ett mail från Jinge där han undrar ifall jag har några fiender och att han i största välmening vill upplysa mig om att ngn falskeligen har lämnat en kommentar på hans blogg och lämnat mitt namn och mailadress som avsändare

Vidare skriver han att alla BLOGGARE vet att ip.numret sparas men att uppenbarligen så har dumskallen som lämnat kommentaren missat det, och att han inte har en aning om varför vederbörande använder mitt namn som avsändare, men att det förmodligen är ngn fiende som jag har.

Och givetvis så har han sparat kommentaren och att han tipsar om att man inte skall uppmärksamma psykiskt sjuka stalkers oavsett vad tok de hittar på.

Och nu undrar jag återigen exakt HUR dum i huvudet är egentligen lille Jinge???

Tror han inte att jag fattar vad det är han vill påskina med sitt lilla oskyldiga mail i all välmening ;-)

Men uppenbarligen så var de där frågorna jag ställde alldeles för brännbara för att kunna viftas bort som han gör med allt annat i sin lilla fantasivärld....


För övrigt så tror jag inte att Jinge skulle ha speciellt stor nytta av mitt IP, det är liksom inte baserat i Sverige.... ;-)

3 kommentarer:

Mamselamsen sa...

Jag har inte en aning om vem den där Jinge är.... vem är han?

Maleandro sa...

Mamsen: Han är en rätt patetisk man som inte vågar låta folk med andra åsikter komma till tals, med andra ord mkt kommunistisk a la mao och stalin

schmut sa...

...heh. han hade träffat på en ond mMleandro-wannabe som ogillade Jinges knep. undrar isåfall vad han tror att den gode aka riktige Malendro skulle tro och tycka.

jag tycker mest Jinge är förmäten. och nej, det var inte jag jag som sa det utan en elaksinnad stalker som lämnar kommentarer i mitt namn där kommentarerna verkar stämma exakt överens med vad jag tycker..