tisdag, juni 5

Pedofili

Jag misstänkte att debatten om pedofilsajten inte skulle klinga av så fort och nu när de största tidningarna skriver om det så börjar bålet brinna igen.

Motherwitch som startade det hela raderade sin blogg häromdagen, trots att de vackra orden som hon skrev om att hon inte la ner sin blogg pga motståndet hon mötte hos vissa gällande hennes sätt att totalt åtsidosätta det som saken gäller, tanke och handling.

Det har skrivits mkt om att det inte går att jämställa homosexualitet med pedofili, vad de flesta tycks glömma är att bara för att det i Sverige är helt ok på pappret att vara gay så är det inte det överallt i världen, tvärtom på många platser så är vi precis lika sjukomsklassade som pedofilerna och skall enligt många både skjutas och dödas för att inte förpesta världen med vår abnormalitet.

Vargen på AB tog över ”fighten” efter motherwitch som numer heter motherbitch och bloggar på wordpress. Vargen är på sätt och vis ännu mer onyanserad än vad Mor Häxa var/är.

På många ställen skrivs det om att yttrandefriheten inte borde gälla alla, främst då pedofiler, men steget är inte långt från att förbjuda dem att uttrycka sig verbalt och skriftligt till att utöka förbudet till andra grupper vars åsikter man inte förstår eller sympatiserar med. Det jag tycker är märkligt är att ingen tycks vara intresserad av att debattera om sidan, dvs bemöta alla de saker som skrivs där med fakta som motbevisar pedofilsidan. Istället så skall de stängas ned och tystas på alla möjliga mindre humana sätt.

Kanske jag lever i en enkel värld men jag har alltid tyckt att när man kan bemöta ngn med fakta som säger emot det de försöker hävda så vinner man för det mesta, men när man försöker tysta dem genom att sätta munkavel eller förvisa dem ifrån debatten så fortsätter de leva och frodas i mörkret, vilket gör att man inte har den minsta koll på vad som försegår och på så sätt inte har den minsta möjlighet att skydda dem som skyddas bör. Ett monster i mörkret är mkt mer skrämmande än att se det i ögonen i fullt dagsljus.

Sedan allt det här snacket om att homosexuella är så accepterade i samhället det är rätt mkt skitsnack, visst på pappret så är vi alla lika men när det kommer till hur folk agerar och talar i det fördolda så vet jag inte om Sverige har kommit så långt. Det finns fortfarande folk därute som anser mig vara sjuk och inte ha samma rätt att leva som de själva.

Inga kommentarer: