torsdag, augusti 23

Bromsspår på Tomten

Igår när jag satt och zappade mellan kanalerna medan jag väntade på att middagen skulle bli klar så råkade jag trilla in i ett gammalt avsnitt av Sex and the City.

Som vanligt så handlade det om kärlek och män, den här gången så fann Miranda Steves bromsspår i kallingarna och visste inte riktigt hur hon skulle reagera. Tydligen så är det enligt Carrie, Miranda och en del andra kvinnor vanligt med män som gör i byxorna, stämmer verkligen detta?

Jag tillhör ju målgruppen i fråga men inte sjutton har jag sett några märken i mina kallingar? Inte i Florres heller när jag slänger dem i tvättmaskinen. Så jag undrar lite ifall det är en sån där urban myth som skall placera männen lite längre ner på stegen jämfört mot kvinnor som vare sig kissar, bajsar eller utsöndrar ngt annat.

Det här är ju helt vansinnigt! Visst kan jag förstå att det är jobbigt om man är allergisk mot rök och cigg, men att gå så långt att man tvingar grannen att sluta röka på sin egen tomt är väl ändå lite i hästväg?

Som rökare kan jag tycka att ickerökare är lite av ett pain in the ass, speciellt den aggresiva sorten som tror att alla världsproblem kommer att lösas ifall jag inte får ta min cigg till kaffet. Och visst jag är helt övertygad om att växthuseffekten försvinner med en gång om jag fimpar, likaså alla fabriksutsläpp och bilavgaser. Visst är det lovvärt att vilja ha en renare miljö, men man kanske skall ta tag i de största problemen först innan man snöar in på detaljer. Lite som att börja en bantning med att köpa kläder i storlek 32 och skita i att lägga om kosten.

Medan jag drack mitt morgonkaffe så slötittade jag på ett inredningsprogram som heter While you were out, det går ut på att det kommer hem folk och gör om ett rum för ett par medan en av dem är iväg på en resa och är ovetande om vad som händer.

Sa till Florre att om han någonsin skulle få för sig att göra en sån sak så skulle han få ångra sig resten av livet. Det måste vara fruktansvärt att få sitt hem omgjort av främlingar medan man är borta och inte kan se vad som händer, och framför allt att ngn tror sig kunna tolka vad man gillar och vill ha.

Skulle detta drabba mig så kan jag ge mig den på att jag skulle få ett vardagsrum i vitt, ljusblått och furumöbler.....URK!!!!

2 kommentarer:

Rexxie sa...

Näpp, inga bromsspår hos mig!

Maleandro sa...

Rexxie: Skönt att höra :-)