torsdag, augusti 16

Censur och Applåder

Så var man tillbaka hemma igen, jag säger bara en sak att slipa väggar är ett litet helvete, iofs jag hade väl inte så mkt besvär, satt mest i soffan i vardagsrummet och vräkte i mig svenskt godis medan lille Florre slipade och slipade och slipade, men vad skall man ha en hunk till om inte till sådant ;-)

Den här gången så var det urtrist att vara i Sverige trots all shopping jag lyckades åstadkomma mellan regnskurarna. Kände mig nästan som en liten japansk turist där jag gick omkring och bligade på alla konstiga människor, hur ser ni ut egentligen???

Möjligtvis så kan jag under extremt hot erkänna att det kanske kan ha att göra med att jag blivit en månad äldre eller så ;-)

Dock så tror jag att de små Españolerna tyckte jag var lite konstig efter landningen när jag på värsta Maria Callas vis gjorde en aria på España, mi tierra, men man skall väl visa uppskattning.

Gud jag måste erkänna att jag nästan dog när vi landade i Sverige, när planet tog mark så började folk applådera, gör man sånt fortfarande? Trodde det var en kvarleva från 60-talet, i vilket fall som helst så gömde jag mig så mkt jag kunde.

Läste att lilla Pratkvarnen har blivit censurerad pga av de små våldtäktsgrabbarna, för jävligt enligt min åsikt, och skulle ngn liten jäkla brännvinsadvokat försöka det med mig och mina inlägg så skulle han bli manglad både av mig och våra familjejurister så det skulle mest vara pyttipanna kvar för hans lilla blonderade fru att skrapa upp.

Och kan ngn människa förklara för mig varför de alltid tror att jag är ngn slags galen terrorist på svenska flygplatser?


Av ngn anledning så blir det alltid jag som blir undersökt i varenda liten vrå och skall redogöra för varenda lite pryl i väskan...jag tror att de stackars tullarna har missat lite i hur en terrorist beter sig, jag kan nästan svära på att de inte ser ut som jag iaf. Eller är det vanligt med turister som ser ut som om de kommer ifrån NK nästa? Klirrande av juveler och stinker parfym i de senaste modekläderna och gör allt för att märkas medan man tjoar på den äkta mannen att vara försiktig med väskorna, det var bara lilla vovven på armen som fattades.

Medan jag stod där och blev scannad både innifrån och utifrån så passerade det minst ett dussin som kunde varit både det ena och det andra, men det är klart min flaska med duschgel är ju mkt mer misstänkt än ngn som ser ut som ett blankt papper i framtoningen, en terrorist vill ju alltid märkas så mkt som möjligt.

Jag skulle stå ut med det ifall de efterblivna små aporna åtminstonde hade vett på att vara trevliga men inte då, men det gör det ju extra roligt när de inser att de just missat tre kapare pga mina Diornecessärer och ser allmänt misslynta ut över sitt enorma fynd bestående av lite duschgel.

Idag så har jag vilat upp mig hela dagen det mest ansträngande var att gå till Republica och vräka i mig chokladtårta och en stor café con hielo

5 kommentarer:

gigha sa...

Välkommen tillbaka från sommarlovet /semestern! Du är efterlängtad! Under denna gråa sommar har jag verkligen saknat din blogg. Nu vill vi veta allt om ditt sommarlov - och bröllopet! :)

Ilva sa...

snart ar jag hemma med... da kommer rapporten!

The Pale Green Woman sa...

Titta där är du ju! Jomen det klart man kan spränga ett flygplan med duschgelé, jag vet inte hur men det går bergis ;-) De kanske var oroliga att du skulle trä Dior-necessären över huvudet på piloten så att han inte såg något?

Maleandro sa...

Gigha: Tack så hemskt mkt, bröllopet blir inte förrän i nov, det fanns tydligen inga tider innan dess

Ilva: Hoppas jag annars blir det divorce ;-)

PGW: Tror du verkligen att lilla jag skulle utsätta mina necessärer för en sådan brutal handling ;-)

Rexxie sa...

Löjligt att hota Pratkvarnen; då är ju t.ex Stureplanalert (http://stureplanalert.blogg.se/) mycket värre där de dels pekar ut en felaktig misstänkt och dessutom publicerar namn, adress och mobilnummer till den andras mamma! I det sammanhanget torde Pratkvarnen vara tämligen oskyldig...