tisdag, augusti 21

Pärlande Jordgubbar

Råkade läsa om Facebook idag och givetvis så trillade jag dit, dvs jag gick och signade upp mig, ärligt talat så har jag inte en aning om vad jag skall göra med sidan men om ni skulle vara intresserade av att adda mig så är namnet Maleandro de Sevilla.

Hade en lång efterlängtad chatt med

Ilva idag, har inte pratat med ”tanten” på evigheter så det blev lite uppdateringar om div folk o fä.

Sedan drog jag iväg till min lilla pärlbutik och drev de stackars surmulna expediterna till vansinne eftersom de faktiskt var tvugna att både jobba och tänka samtidigt ;-)

Sedan så skulle vi iväg och handla lite grönsaker och annat skit och då bestämde jag mig för att köra bilen, stackars Florre var helt övertygad om att jag skulle krasha både bilen och oss, men som jag sa, om jag nu skall börja övningsköra så måste jag ju få in körandet igen. För jag har def inte tålamod att gå i ett år och övningsköra utan det skall ske max på ett par månader.

Jag har så smått börja fundera på att anordna en tävling där vinnaren får lite smycken som pris, kan det vara ngt tror ni?

Nu på kvällskvisten så har jag roat mig med att sortera upp alla mina jäkla musikfiler som bara ligger och dräller överallt i datorn....och det är plenty av dem, misstänker att jag snart får skaffa en hårddisk till för bara filmerna och musiken :-(
Det lustiga är att när jag väl har dem nedladdade så vare sig lyssnar jag eller ser på dem...knäppt jag vet ;-)

Och varför är jorgubbsCalippos så goda, kan inte sluta slaska i mig......urk

Nu skall jag masa mig i säng och läsa några av alla de modemagasin jag införskaffade igår som inspiration inför hösten.

2 kommentarer:

Ilva sa...

Tant för dig va? Phfuit!

Maleandro sa...

Ilva: Men jag är ju en gubbe så.... ;-)))