tisdag, augusti 21

Svart Kaviar i Texas

Leona Helmsley aka The Queen of Meen har gått bort, det är lustigt att folk som lyckas alltid måste få olika epitet och väldigt ofta elaka sådana.


Tror de flesta av oss skulle vara rätt angelägna om att ens arbete inte spolierades. Visst sen kan man väl ha åsikter om hennes skattebrott, men jag har en känsla av att rätt många skulle ta chansen att låta bli ifall de kunde komma undan med det.


Texas Olsson verkar vara en framgångsrik modell, men hette han verkligen Texas ifrån början? I så fall vill jag byta namn till Gotland eller Söderköping eller ngt liknande ;-)Bruuns Bazar har presenterat sin nya manskollektion för sommaren 08, det jag undrar är vad det är som är så nytt? Har inte killar sett ut så här de sista 3-4 åren? Eller är det bara jag i min egen lilla värld?Dock måste jag erkänna att det kliar i fingrarna när jag ser väskan
Apropå väskor så storgillar jag den här ifrån Malling & Mikai


Det senaste inom hårvård i Spanien är Svart Kaviar som sägs ge en enorm lyster åt mörkhåriga, man skall applicera det var 4 - 6 månad och det skall tydligen vara superbra på alla sätt för håret, funkar det med vanlig Kalles Kaviar ifall man inte har tillgång till Beluga?


2 kommentarer:

Klimakteriehäxan sa...

Skitsnygg väska.
Kalles funkar kanske bara för rödhåriga??? :-))

Maleandro sa...

K-Häxan: Får försöka hitta ngn rödhårig och be dem testa ;-)