söndag, september 23

Johanna Parikka Altendstedt

Jag blir helt chockad när jag läser det som Isabella berättar på sin blogg om att hon har blivit hotad till tystnad av Johanna Parikka Altenstedt.

Hur kan man gripa till sådana argument som den här damen gör för att få tyst på ngt som hon vägrar erkänna.

Eftersom kärringen, ursäkta ordvalet hotar Isabella så tänkte jag att jag skulle visa er hur damen ifråga ser ut, det är så lätt att gömma sig bakom ord.Här hade def lite smink behövts

Det lustiga i sammanhanget är lilla Johanna tycks vurma för liberalitet i de mesta andra ärenden men inte när det gäller det som Isabella jobbar med.

Jag trodde inte det var möjligt att sjunka så djupt att man hotar en människa med vetskapen om att ens hot kommer att drabba en tredje part.

Johanna är en sådan där människa som jag skulle vilja spotta på om jag inte vore alltför väluppfostrad.

Jag vet att svenskar har lite svårt för det där att det finns folk som tycker om att jobba med sex och inte känner sig det minsta som offer eller utnyttjade, men det är inte Isabellas jobb det hela handlar om utan att EN RÖST TYSTAS pga en annan mindre tolerant människa inte vill erkänna att det finns MER ÄN ETT sätt att se saker.

Jag är ledsen men jag kan inte känna mer än det djupaste förakt för en kvinna som Johanna som inte vare tar sig tid eller försöker hitta argument som hon kan bemöta Isabella med utan förfaller till de mest uråldriga härskartekniker för att tysta en männisa och dess val som hon ogillar.

Vore jag Johanna så skulle jag skämmas djupt och faktiskt fundera på när hennes ev outning sker. För folk av hennes kaliber har alltid skit att dölja.

Det lustiga är att hon gnyr när hon blir haffad av
polisen på Norrmalm och anser sig bli misshandlad av makten, men tvekar inte det minsta att vara lika vidrig själv som hon påstår polisen vara.

Här och här hittar ni hennes två bloggar.

Nej, som sagt Johanna hade jag haft dig framför mig så hade jag nog inte brytt mig mkt om min fina uppfostran utan spottat dig rakt i ansiktet.

Det är inte människor som Isabella som skall föraktas utan sådana som du som anser sig stå över allt vad liberalism heter, lite lustigt att det är den du påstår dig försvara!

Fy Fan!!!

Och Isabella ifall du skulle råka läsa det här så tycker jag att du skall polisanmäla den här vidriga människan, det är olagligt att hota folk på det sätt hon gjort!

Tillägg:

Det verkar inte bättre än att lilla hoterskan Johanna raderar kommentarer på sin blogg. Alla delade visst inte hennes åsikt och talade om det för henne, men som de flesta makthavare så lyssnar man inte på folkets röster. Men genom att radera det folk uttrycker är ju att ännu mer bevisa vilket litet fegt svin man är

2 kommentarer:

Studiomannen sa...

Det gick bra att skriva på hennes finska blogg.

Maleandro sa...

Studiomannen: Tackar för tipset ;-)