lördag, oktober 20

Hovrättens Nya Boots

Måste ju säga att jag gillar linjen på hur hovrätten resonerar….undrar ifall de själva skulle gilla att få ngt uppkört medan de sover? Nu kanske kvinnan sov a la Törnrosa till skillnad från de flesta andra av oss….själv dreglar jag och snarkar så fort jag får i mig en sömntablett eller lite alkhohol…men det är klart man skulle säkert med lite god vilja kunna se det som sexiga signaler om att jag är villig och medveten.

Alltså jag blir mer och mer trött på dagens rättssamhälle för var dag som går, har vi inte polis, domstol etc för att vi skall vara skyddade och få hjälp när vi har blvit utsatta för ett brott. Det verkar mer och mer som om de bara är till för vissa människor, typ de som begår brott…

Igår så lyckades Florre skrämma skiten ur mig när det gällde Niko, vi var iväg förra veckan och tog ett blodprov på den lilla raringen eftersom han ibland har en massa skakningar….igår så slänger Florre ur sig på Messenger att vi måste tillbaka till veterinären eftersom Niko är sjuk, och trots att jag frågade gång på gång vad det var för fel så fick jag bara en massa konstiga svar…..ibland så befinner vi oss på olika planeter ;-)

Så ni kan ju tänka er att jag mer eller mindre tuggade fradga av oro, innan vi kom till veterinären och fick veta att det var en infektion som förmodligen satt i lungorna, så stackarn blev fullpumpad med antibiotika.

Jag sitter och funderar på ifall jag skall försöka ta mig iväg till Ikea för att köpa lite tyg till vardagsrumsgardinerna, som fortfarande inte är sydda….tyget ligger i gästrummet och glänser alldeles för sig själv…jag har fått för mig att istället för tyget jag köpte i ngt slags guldbeige moireetyg så skall jag ha grov bomull och ngt slags bruna omtag?

Imorgon så blir jag gräsänkling då Florre drar iväg på konferens och inte kommer tillbaka förrän på onsdag.

La Mer, min modell åker iväg till Frankrike idag för tre månader, så vi sa adjö, eller snarare på återseende igår….

Alltså kan ngn bistå mig med lite goda ursäkter för nya boots då hela garderoben är full av boots i olika utförande, men jag har fått på hjärnan att jag måste ha ett par nya camelfärgade boots som matchar min nya supertjusiga väska….Kan man önska sig ett par skor i bröllopspresent? ;-)))

Apropå bröllopet, från början skulle det vara megastort med tema och gud vet vad, och nu har jag/vi svängt helt om så det skall vara så minimalt som möjligt, och efteråt så åker vi till Madrid…Har en känsla av att dagen innan så kommerjag att vilja ha det på Pluto med tillhörande aliens eller ngt…..med andra ord jag har oerhört svårt för att bestämma mig för saker och ting….

Jag både gillar och ogillar den här tiden på året, det börjar dra ihop sig till jul och nyår och saker och ting skall förberedas och planeras, och precis varje år är det likadant, jag ger upp en vecka innan jul eftersom jag inte orkar…utan det får bli som det blir….
Jag slö?....pfft, inte alls ;-))

Men i år så måste jag försöka få tag i hyacinter till jul, här nere så kommer de inte förrän i mitten på januari, vilket är lite sent för min del då jag vill sitta och sniffa på dem a la Ferdinand på julafton….

Well Folks thats it for today…..

Hasta Luego Amigos!

8 kommentarer:

kirsi sa...

hoho igen! nu blir jag nyfiken, vad/vem är niko? antar det är ett djur av något slag då ni går till vetrinären, annars har ju djur en tendens att bli ens bäbisar...*s*
hoppas niko kryar på sig i alla fall..!!

Maleandro sa...

Kirsi: Tack! Niko är en av våra hundar, han har kronisk bronkit så det är därför jag är lite hispig varje gång han blir sjuk...Men han har fått antibiotika så det skall fixa sig...
och visst är både hundarna och katten mina bäbisar ;-))

kirsi sa...

oh jag som älskar hundar! och ni har TVÅ!! *grymt avundsjuk*...va e det för ras? har du inga bilder på dom som du kan visa här..?? jag har en katt som heter boris och han har också nån form av kronisk bronkit, nyser och har sig och kattsnor e det överallt i lägenheten...*S*..men det ser ut som om han mår hyffsat bra ändå mellan varven...du producerar så mycket här så jag får läsa mer om dina senare inlägg imorgon..! ha det gott!

Maleandro sa...

Kirsi: Här är en länk till en bild jag postat tidigare i januari.

http://bp0.blogger.com/_nodalRqW-XM/RbvK5yw8crI/AAAAAAAAAFY/v4HbuimglYI/s1600-h/DSC02590.JPG

Stackars Boris, ge honom en kram ifrån mig :-)

Misstänker att den höga produktionen beror på att jag är ensam medan Florre är på konferens :-(

Ha det gott själv :-))

kirsi sa...

men vilka sötnosar!!!! åhh va hundsjuk jag blir igen!! har du vägarna förbi gbg nån gång och behöver en akut hundvakt så ställer jag gärna upp...*S*

Maleandro sa...

Kirsi: De är så lagom söta när de driver en till vansinne med sina later ;-)

kirsi sa...

kan ALDRIG tänka mig att såna sötisar har några later...*hahah*

Maleandro sa...

Kirsi: Du skulle bara veta ;-)