lördag, oktober 13

Malle goes Bear

Igår så var jag ute på Bearpartaj, hade förväntat mig att det skulle vara lite som i gamla Svedala, dvs rätt hård dresscode. Så lilla jag la ner stor möda på hur jag skulle se ut ;-)

Tighta slitna jeans, vit tanktopp, tight skinnväst, mc-boots och såna där armband med nitar som man har ovanför armbågarna plus ett runt handeden, jag kan lugnt påstå att jag såg ut som en våt dröm för alla bearälskare ;-)

Men de flesta andra såg inte speciellt beariga ut, tvärtom en del hade tom på sig lätt blommönstrade skjortor och chinos, inte direkt vad man förknippar med den hårda och tuffa stilen ;-) Men jag fick mitt lystmäte i uppmärksamhet och dreglande blickar ;-) när jag breakade loss på dansgolvet.

Det här sitter jag och skriver på min nya lilla dator som banne mig är rena mirakelmaskinen, totalt minimal men med krafter a la superheroe eller ngt.

Misstänker dock att jag måste låsa in den bakom lås och bom då Florre är helt begeistrad i den och sitter konstant och pysslar, så jag får nästan slå mig till lite tid med den :-)

Men teknisk som jag är så vet jag knappt var av och på knappen sitter ;-) Och nu gäller det som jag skrev tidigare att få tag i en glammig laptopväska så jag kan bära med mig skiten med stil ;-)

Men nu skall lilla Malle in i duschen för att fräsha upp sig lite...

Hasta Luego Amigos ;-)1 kommentar:

londongirl sa...

Tror jag det .... Du snodde nog uppmärksamheten från alla där på dansgolvet! :-)

Vad roligt med en ny dator! Jag behöver också en snart. Min bärbara är rejält sliten och ändå har jag haft en bra väska.