torsdag, december 13

Skär Kuken av Tomten!

Sådant här gör mig bara så trött,
eller rättare sagt förbannad när jag tänker efter!

Nog för att jag vet att feminister kan vara urblåsta, men att börja tjafsa om hur symboler skall se ut…

Men då förmodar jag att det är helt ok att vi skär brösten av Justitia och klipper snoppen av jultomten…

Och när vi är igång så kan vi samtidigt byta namn på domherrar och ljusstakar, de kan ju för allt i världen i få förknippas med ngt manligt.

Och med tanke på vilken dag det är så kanske vi kan göra om Lucia till ngt totalt androgynt, vad sägs om en sjöhäst? De byter ju kön med jämna mellanrum.

Nej, ursäkta men feminister är totalt urblåsta nu för tiden, de har överlevt sig själva med råge.

Vad som förundrar mig en smula är att intelligensen tycks totalt försvinna när kvinnor blir feminister, och framför allt självkritiken och självinsikt.

Men å andra sidan om vi nu skall vara så jämlika då vill jag att det lilla lejonet bär handväska, han/hon måste ju faktiskt visa sina bögsidor också, lucia kan bära läderbrallor med hål i röven för att lättare kunna bli påsatt, tomten kan kanske bära rosa?

Apropå homosexualitet…

Den svenska kyrkan suger

Kunde man inte hittat en fegare utväg? Precis som Deep Ed skriver så är partnerskap ngt man ingår med en affärspartner eller kompanjon, det är inte ngn man vill tillbringa sitt liv med eller för den delen idka sex med.

Jag respekterade kyrkan mer när de sa blankt nej, men en sådan här halvdan manöver gör dem bara föraktliga.

Om kyrkfolket i gemen nu är emot ngt, varför då inte stå för det istället för att bete sig som ryggradslösa amöbor?

Visst man kan tycka att de har fel, men de skulle ändå stå för vad de tycker till skillnad från nu då de försöker slicka varje upptänklig röv som existerar, men misslyckas kapitalt.

3 kommentarer:

Mamselamsen2 sa...

Jag är kvinna, men är det det här som är feminism.... då är jag så ta mig fasen inte feminist. Så mycket korkade grejor som kommer fram när vissa människor sitter och funderar alldeles för mycket.

Apropå det... borde vi inte skära brösten av Moder Svea? Det bor ju trots allt en hel del karlar i Sverige.

Maleandro sa...

Mamsen: Det är sorgligt att det alltid är idioterna som får sin vilja igenom....moder svea måste ju vara med på listan också ;-)
Fast snart bor det nog inga karlar i Sverige, alla blir omgjorda till kvinnor och feminister ;-)))

Karbid sa...

Sanningen är att det här inte är feminism. Inte en representativ feminism i alla fall.

Ekvationen är ganska enkel egentligen:

Vettigt folk som vill förändra dåligheter = bra. Ovettiga enögda människor som vill förändra dåligheter på galet vis = dåligt.

Ergo:

Feminism = bra. Tokfeminism = dåligt.

Knasbollar finns överallt, vare sig man letar bland kvinnor eller män, moderater eller kommunister, kristna eller muslimer, hippies eller entreprenörer.

Själv är jag både stolt kukinnehavare och ser mig själv som feminist. För att jag vill förändra den orättvisa verkligheten till det bättre. Inte för att jag vill kastrera fantasifigurer.