fredag, januari 18

Knulla På!

Det här tycker jag är på tiden!

Jag har alltid uppfattad Dr Phil som en riktig jäkla rövslickare. Hans råd är sådana som man kan läsa i ngn världsfrånvänd psykavhandling från 1953.

När jag bodde i Sverige så brukade jag titta på hans shower bara för att irritera mig, han är så där jäkla präktig och frireligiös i sitt sätt som jag avskyr, dvs tror att hans sätt att se saker är det bästa.

Ofta tyckte jag hans råd var helt horribla och inte tog hänsyn till vare sig människor eller situationen de befann sig i.

Nu är det tydligen ngn debatt om mansförtryck kontra kvinnoförtryck och vem som har lidit mest genom årtusendena…

Hur vore det om folk försökte lägga saker bakom sig och försökte göra saker och ting bättre i framtiden än att sitta och kasta skit på varandra för ngt som hände för 300 år sedan?

Eller skall vi börja lasta judarna för att de dödade jesus när vi ändå är i gång? Eller låta Ryssland få betala för vad som hände under 30-åriga kriget?

Oavsett hur kul det än är att kasta skit i ansiktet på folk så måste man ngn gång börja ta stegen mot framtiden istället för att bara se bakåt.

Och varför blir jag inte förvånad över det här ;-)

Porr är ngt som sysselsätter de flesta människor… Och så länge det inte handlar om pedofili eller ngt annat som är ofrivilligt så tycker jag folk kan få runka framför datorn så mkt de vill.

Sex är en stark drivkraft som vi har inom oss och jag tror faktiskt att om man inte låter den komma ut så mår man till slut ganska dåligt.

För de flesta av oss gillar ju att nuppa någorlunda regelbundet, och har man inte en stadig partner, eller kanske har problem så försöker man hitta det man behöver på andra ställen.

Likaså alla våra fantasier som vi har när det gäller det sexuella, porr är helt enkelt ett sätt att lägga in lite ved till brasan så att den fortsätter brinna.

Jag har aldrig förstått varför det skall vara så hemskt med porr och prostituerade, så länge det handlar om folk som gör det frivilligt och får bra betalt för det så tycker jag inte det är ngt att tjoa om.

Jag skulle ju mkt hellre se att Florito gick till en prostituerad än att ha en man vid sidan om ifall ngt skulle hända som påverkar vårt sexliv.

För jag vill ha en man som är lycklig och inte är frustrerad pga för lite sex.

För mig är sex som hunger, man äter när man känner att det suger i magen, likaså är det med sex. Men av ngn anledning så är sex så tabubelagt i vårt samhälle, trots att vi påstår oss vara så öppna för det.

2 kommentarer:

Anonym sa...

расисты ваще ахуэли нах какие те блять рипорацие за 30 лет, иди у гитлера пососи

Björn Wadström sa...

Källan till Expressens artikel hittar du här http://wadstrom.blogg.se/