tisdag, april 22

Andreas Lundstedt

Jag råkade läsa om Andreas Lundstedt idag i tidningen..

Och jag blir så jäkla trött på folk när de tror att en sjukdom är detsamma som ens personlighet.

På bla Flashback så finns det massor av idioter som tycker att Andreas får skylla sig själv och att han mer eller mindre borde spärras in, liksom alla andra hemska bögar givetvis.

Jag har ingen aning om hur Andreas är privat men även om han nu skulle vara världens hemskaste så förtjänar han ändå inte en sjukdom oavsett vilken det än är.

För ingen människa förtjänar att vara sjuk oavsett vad det än månde vara i!

Jag tycker USA är dubbelmoraliskt som vanligt, det vimlar av bögar i USA som är smittade av HIV men inte sjutton blir de nekade utresa till Europa, av ngn anledning så är det massor av smittade bögar som flyttar till Barcelona, och om nu USA skall agera världssamvete så kanske de skulle ta och tänka lite på resten av världens befolkning, framför allt innan de sätter igång alla jäkla krig som skördar fan så mkt mer liv än en virussjukdom.

Uppriktigt talat så förstår jag inte varför vissa sjukdomar anses skamliga medan andra nästan anses lite fina. En sjukdom är en sjukdom…

Det lustiga är att skulle nu ngn av alla dessa jäkla belackare, eller ngn ur deras familj bli smittade så är det genast en helt annan sak. Då är det ju synd om dem ;-) Till skillnad från en främmande människa som de läser om i tidningen.

2 kommentarer:

Cyron sa...

Det är inte så att man vaknar upp en morgon och har HIV. Sen är det så djävla segt att lyssna på alla vänner som uttalar sig om att "han är ju så snäll, han skulle aldrig smitta någon medvetet"
Inte?
Okej.
Och Fritzl i Österrike var väl en djävligt trevlig kille, fram tills för två veckor sedan?

Jag bara undrar...
/Cyron.se

Maleandro sa...

Cyron: Jag har ingen aning om hur han är privat. Men eftersom det tar en tid att se viruset så är det ju möjligt att smitta ngn av misstag ifall man inte skyddar sig.

Tycker du att Andreas och Fritzl är lika?