onsdag, april 9

Homo, Hetero och Lilla Jag

Jag kan inte hjälpa det men jag börjar fundera på ifall det här är en mkt smart pr-kupp?

En comeback är en comeback och då är alla medel tillåtna…

Sedan över till ngt som jag som bög kanske borde fördöma… Men tyvärr så har killen helt rätt i många av sina påståenden.

Nu lär jag väl få skit, men jag står för vad jag tycker!

Precis som Arrelius skriver så finns det en del bögar som är riktiga attentionwhores, och oftast så är det de fjolliga. Och jag vet för jag är själv en sk fjolla.

Vad många bögar tyvärr missar är att det finns folk som faktiskt inte vare sig tycker om eller sympatiserar med homosexuella. Och de är i sin fulla rätt att känna så!

Om man nu skall göra en jämförelse så är det ungefär som när en heterosexuell tjej bestämmer sig för att hon kan få en bög i säng. Jag har befunnit mig i den sitsen några gånger och det är inte skoj kan jag tala om. Så jag förstår mkt väl de straighta killar som får spatt när en bög väljer att skita i respekten för en annan människa och försöker få killen i säng.

Det som förundrar mig en smula bland många bögar är att de inte tycks inse att väljer man att provocera så får man reaktioner.

Precis som Bimbo Boy så var jag en gång i tiden mkt förtjust i att klä mig i rosa och mkt demonstrativt tala om för min omvärld vad jag var. MEN! Jag visste också att det skulle väcka reaktioner, vilket i mitt fall var vad jag var ute efter.

Det är precis som en tjej som väljer att klä sig väldigt slampigt och utmanande, hon får reaktioner helt enkelt. Att bedöma en människa utifrån hur den ser ut är en mänsklig svaghet. När vi betraktar en okänd person så försöker vi skapa en uppfattning om den och där ingår utseende och beteende som en stor del.

Titta på en nynazist och fundera över vad det är du känner, inte sjutton är din första tanke vilken fin människa, högst troligt så tror du att killen eller tjejen är rätt otrevlig.

Men för att återgå till mig själv…

Jag är def som jag sa ovan vad man skulle kalla en fjolla

Trots detta så har jag faktiskt aldrig råkat ut för det som många bögar säger sig gjort.

Visst har jag blivit kallad bögjävel men so what, jag är bög.

Om ngn är arg på en så visst använder man sig av det mest uppenbara. Jag har själv kallat tjejer för fitta när jag varit förbannad, precis som jag har kallat killar för kukjävel, eller svartskalle ifall det varit en utlänning.

Om man som jag valde att vara mkt extrem i mitt utseende så reagerar folk, det är ngt man måste förstå och acceptera.

Man kan inte ha kakan och äta den samtidigt. Väljer man en stil och utseende som är förknippat med vissa saker så måste man förstå att folk bedömer en utifrån de kriterierna.

Men trots att jag har varit så extremt fjollig i mina yngre dar, sminkad, nagellack, långt hår och ett mycket manierat beteende så har folk lustigt nog alltid accepterat mig precis som jag är, tom homofober, kanske just för att jag har bemött dem med respekt och förståelse och även tagit mig tid att förklara istället för att bara fördöma och kräva.

För man kan inte marschera in i en människas liv och kräva att den skall revidera en massa åsikter på nolltid.

Många människor har uppfattningen att homosexualitet till stor del är om sex, och om då en bög sätter igång att gå över gränser när det gäller vissa saker så är det väl klart att den uppfattningen blir påspädd!

Det är inget fel i att bli attraherad av en annan person men att tro att man har rätten att sätta igång och flörta eller bli fysisk är att vara respektlös. Om en person inte visar ett intresse tillbaka så måste man acceptera det.

För en bög som inte accepterar ett nej är inte så mkt mer annorlunda en än en kille som inte accepterar ett nej från en tjej.

2 kommentarer:

ArreliuS sa...

Mycket bra skrivet maleandro. Skönt att se att någon annan än mina närmaste förstår mina tankar. Hoppas att du förstår varför jag gjorde mina grova generaliseringar också.

Maleandro sa...

Arrelius: Tack, och självklart förstår jag